ΣΥΡΙΖΑ: Προσχηματική η διαγραφή του Μπαρμπαρούση

ΣΥΡΙΖΑ: Προσχηματική η διαγραφή του Μπαρμπαρούση

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσχηματική χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση από την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής.

«Η διαγραφή του Κ. Μπαρμπαρούση από την Κοινοβουλευτική Ομάδας της Χρυσής Αυγής, δεν πιστοποιεί παρά τον φαρισαϊσμό και τη δειλία της νεοναζιστικής συμμορίας, μπροστά στις συνέπειες των πράξεών της», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει «ο Κ. Μπαρμπαρούσης προέβη στην εγκληματική πρόκληση κατά της Δημοκρατίας, ως βουλευτής και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, με προφανή εντολή του αρχηγού της, και καταχειροκροτούμενος από το σύνολο των βουλευτών της».

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση: «Ως εκ τούτου οι ευθύνες, πολιτικές και κυρίως ποινικές, βαραίνουν το κόμμα στο οποίο εξακολουθεί να ανήκει, έστω κι αν εκ των υστέρων οι αγκυλωτοί σύντροφοί του δεν διστάζουν να τον αποκηρύσσουν, όπως έπραξαν με τον δολοφόνο του Π. Φύσσα, Ρουπακιά».

«Όπως παραμένουν και οι ευθύνες όλων εκείνων στη ΝΔ, που άνοιξαν, με το διχαστικό τους λόγο, τον ασκό του Αιόλου, και έστρωσαν τον δρόμο στο θράσος των νεοναζί», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή