ΓΕΕΘΑ: «Οι Eνοπλες Δυνάμεις είναι προσηλωμένες στην αποστολή τους, όπως αυτή προκύπτει από το Σύνταγμα»

ΓΕΕΘΑ: «Οι Eνοπλες Δυνάμεις είναι προσηλωμένες στην αποστολή τους, όπως αυτή προκύπτει από το Σύνταγμα»

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι Eνοπλες Δυνάμεις είναι προσηλωμένες αποκλειστικά στην εκπλήρωση της αποστολής τους, όπως αυτή προκύπτει από το Σύνταγμα και το ισχύον θεσμικό πλαίσιο».

Αυτό ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας, στον απόηχο της τοποθέτησης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, ο οποίος νωρίτερα στη Βουλή κάλεσε «τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας» να συλλάβει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

«Οι Eνοπλες Δυνάμεις είναι προσηλωμένες αποκλειστικά στην εκπλήρωση της αποστολής τους, όπως αυτή προκύπτει από το Σύνταγμα και το ισχύον θεσμικό πλαίσιο και αφορά στην προστασία της εδαφικής ακεραιότητας, της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας, και της ασφάλειας των πολιτών εναντίον οποιασδήποτε εξωτερικής επίθεσης ή απειλής, καθώς και στην υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή