4 celebrities μας δείχνουν 4 διαφορετικά σύνολα για αυτό το ΣΚ

4 celebrities μας δείχνουν 4 διαφορετικά σύνολα για αυτό το ΣΚ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και σύμφωνα με την μετερεολογική υπηρεσία ο καιρός θα μας τα χαλάσει αυτό το Σαββαυοκύριακο, το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ και οι θερμοκρασίες υψηλές, γι' αυτό και τα κοντά μπλουζάκια, τα ντένιμ σορτσάκια και τα αέρινα φορεματάκια μας έχουν βγει για τα καλά από τις ντουλάπες και δεν πρόκειται να ξαναμπούν μέχρι το φθινόπωρο.

Κάθε εμφάνιση από τις αγαπημένες μας stars αποτελεί έμπνευση με εμάς να προσπαθούμε να καταγράψουμε τις απαραίτητες αγορές της σεζόν που θα μας βοηθήσουν για να πετύχουμε τα looks τους.

Ξεχωρίσαμε λοιπόν για εσάς 4 διαφορετικές ιδέες για casual σύνολα από τις A-listers, που σίγουρα καλύπτουν κάθε γούστο και κάθε διάθεσή σας.

Victoria Beckham: Τίποτα πιο φινετσάτο από ένα ριγέ φόρεμα κάτω από το γόνατο σε φυσικούς τόνους. Ακολουθήστε το παράδειγμα της του διάσημου fashion icon και συνδυάστε το με πέδιλα ή γόβες με μεσαίο τακούνι σε μουσταρδί απόχρωση για μια μοντέρνα πρόταση που θα αναδείξει το στυλ σας.

4 celebrities μας δείχνουν 4 διαφορετικά σύνολα για αυτό το ΣΚ-1

Hailey Baldwin: Δώστε μια θηλυκή σέξι νότα σε μια εμφάνιση με το vintage μπλε τζιν σας, όπως το αγαπημένο ''it'' girl με το κατάλληλο off-shoulder τοπ στο αγαπημένο στυλ της Brigitte Bardot και χρυσούς κρίκους, το απαραίτητο κόσμημα αυτού του καλοκαιριού.

4 celebrities μας δείχνουν 4 διαφορετικά σύνολα για αυτό το ΣΚ-2

Lily Aldridge: Τα ladylike looks του καλοκαιριού είναι και παιχνιδιάρικα. Επιλέξτε ένα κρουαζέ φόρεμα με χαρούμενα μοτίβα, όπως τα κεράσια, και δημιουργήστε ένα υπέροχο σύνολο με λευκά slingbacks και τα μαλλιά μαζεμένα σε αυστηρό σινιόν για να φαίνονται οι χρυσοί κρίκοι σας.

4 celebrities μας δείχνουν 4 διαφορετικά σύνολα για αυτό το ΣΚ-3

Kaia Gerber: Αν είσαι φαν των 90s αυτό το σύνολο έχει ήδη γίνει η ''στολή'' σου. Συνδυάστε το band T-shirt σας με mom jeans και γυαλιά ηλίου με μικροσκοπικό μακρόστενο σκελετό και ακολουθήστε την αγαπημένη δεκαετία όλων των ''it''' models της εποχής.

4 celebrities μας δείχνουν 4 διαφορετικά σύνολα για αυτό το ΣΚ-4

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή