Καμμένος: Δεν θα ψηφίσουμε τη συμφωνία, αν έρθει στη Βουλή

Καμμένος: Δεν θα ψηφίσουμε τη συμφωνία, αν έρθει στη Βουλή

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σήμερα δεν ψηφίζουμε την συμφωνία για την οποία αύριο ο κ. Κοτζιάς θα μεταβεί στις Πρέσπες, συμφωνία η οποία θα τεθεί σε ισχύ μόνο εφόσον θα περάσει ολόκληρη διαδικασία από τη μεριά της ΠΓΔΜ. Αυτή η συμφωνία δεν έχει καμία ισχύ, όπως περιγράφεται στο άρθρο 20».

Αυτό ανέφερε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, τονίζοντας πάντως ότι δεν θα αποχωρήσει από τη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Οπως τόνισε, «όταν έρθει αυτή η συμφωνία στη Βουλή, αν έρθει, κάτι που εμείς αμφισβητούμε, η θέση των ΑΝΕΛ θα είναι αρνητική, όχι μόνο με ψήφο, αλλά και με οποιοδήποτε τρόπο μπορέσουμε».

«Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν θα βάλουν το όνομά τους κάτω από αυτό το κείμενο», πρόσθεσε.

Παράλληλα, καταφέρθηκε, μεταξύ άλλων, κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι με την πρόταση δυσπιστίας δεν στοχεύει κατά της κυβέρνησης, αλλά κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή