ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη Μπαρμπαρούση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το χωριό Μπαμπίνη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρόμερου Αιτωλοακαρνανίας, εστιάζει τις έρευνές της η ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούση, εις βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης μετά το χουντικό παραλήρημά του στη Βουλή.

Η δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του από την εισαγγελία Αθηνών, περιλαμβάνει μεν τις βαρύτατες κατηγορίες ποπυ αφορούσεν σε πράξεις «προπαρασκευαστικές εσχάτης προδοσίας» αλλά αναμένεται να «εμπλουτισθεί» και από αδικήματα τα οποία ο διαγραφείς από τη Χ.Α βουλευτής διέπραξε κατά την απόπειρα διαφυγής του από τα μπλόκα της ΕΛΑΣ, εποχούμενος μάλιστα στο βουλευτικό αυτοκίνητο.

Ως εκ τούτου αστυνομικοί που συμμετείχαν στα μπλόκα της αστυνομίας έχουν κληθεί να καταθέσουν όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Εθνική οδό Αθηνών - Πατρών καθώς και στην Ιόνια οδό, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σύλληψής του, από την οποία ο Κ. Μπαρμπαρούσης τελικώς διέφυγε αναπτύσσοντας ιλιγγιώδεις ταχύτητες που ξεπέρασαν τα 180 χιλιόμετρα την ώρα φθάνοντας στο σημείο, κατά πληροφορίες, ακόμη και να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών που επιχειρούσαν επί τόπου.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ