Ενταση στα γραφεία των ΑΝΕΛ στα Χανιά (video)

Ενταση στα γραφεία των ΑΝΕΛ στα Χανιά (video)

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενταση δημιουργήθηκε έξω από τα καινούρια γραφεία των ΑΝΕΛ στο κέντρο των Χανίων από συγκεντρωμένους διαδηλωτές που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την στάση του κόμματος στην ονομασία των Σκοπίων.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία ενώ αποδοκίμασαν την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και μέλη των ΑΝΕΛ κατά την είσοδό τους στα γραφεία, όπου σήμερα το απόγευμα προγραμματιστεί η τελετή εγκαινίων τους, παρουσία της Υπουργού.

Σε δηλώσεις της μέσα από τα γραφεία των ΑΝΕΛ, η Υπουργός Πολιτισμού Έλενα Κουντουρά ανέφερε τα εξής: Η πρόταση δυσπιστίας ήταν μια «υποκριτική πράξη που στόχο είχε να οδηγήσει τη χώρα σε αποσταθεροποίηση και να ρίξει την κυβέρνηση. (….) Ολοι κάνουν τις επιλογές τους και νομίζω οτι είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι και γνωρίζουμε τι είναι το καλό για την πατρίδα. Εμείς στην πρόταση δυσπιστίας που εγινε από την αξιωματική αντιπολίτευση, που τη θεωρώ μια ενέργεια καθαρά υποκριτική, οι ΑΝΕΛ δεν υποκύψαμε στον εκβιασμό.  Στόχος ήταν η αποσταθεροποίηση, στόχος ήταν να πέσει η κυβέρνηση». 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή