Θήβα: Τραγωδία με 4χρονο αγοράκι στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων

Θήβα: Τραγωδία με 4χρονο αγοράκι στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη βαθύτατη θλίψη του κι οδύνη, εκφράζει το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, για το τραγικό συμβάν σήμερα στη Θήβα, όπου ένα τετράχρονο αγοράκι, που διέμενε στο κέντρο φιλοξενίας, βρέθηκε νεκρό.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Αθηναϊκού- Μακεδονικού πρακτορείου Ειδήσεων πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής πολιτικής αναφέρουν: «Πρόκειται για ένα πραγματικό τραγικό συμβάν. Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του προς την οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού και διαβεβαιώνει ότι θα συμβάλει από την πλευρά του με κάθε τρόπο προκειμένου οι αρμόδιες αρχές να εξακριβώσουν με ακρίβεια και με κάθε δυνατή λεπτομέρεια τα πραγματικά περιστατικά του τραγικού συμβάντος».

Tο άτυχο παιδί το αναζητούσαν οι δικοί του από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας. 
 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών μέσων, στο χώρο του κέντρου φιλοξενίας που βρίσκεται κοντά στο στρατόπεδο της πόλης, υπάρχει ένα φρεάτιο λυμμάτων εντός περιφραγμένου χώρου εντός του οποίου, άγνωστο μέχρι στιγμής υπό ποιες συνθήκες,  εντοπίστηκε νεκρό το αγοράκι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή