Η Spetses Classic Yacht Regatta 2018, ο κορυφαίος διεθνής αγώνας κλασικών και παραδοσιακών σκαφών, διοργανώθηκε για 8η συνεχή χρονιά, από τις 14 έως και τις 17 Ιουνίου, στις Σπέτσες. Η διοργάνωση περιελάμβανε ιστιοδρομίες για κλασικά σκάφη, παραδοσιακά σκάφη, παραδοσιακές λέμβους και οικογενειακές λέμβους-dinghies και διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών.

Ο ελβετικός οίκος υψηλής ωρολογοποιίας, IWC Schaffhausen, ως επίσημος χρονομέτρης του Spetses Classic Yacht Regatta 2018, δε θα μπορούσε να λείπει από τη φετινή καθιερωμένη γιορτή της ελληνικής ιστιοπλοΐας.

Η IWC, ως επίσημος χρονομέτρης, στήριξε και φέτος τον σπουδαίο αυτόν θεσμό της ιστιοπλοΐας και έδωσε την ευκαιρία στους προσκεκλημένους, μέσα από ειδικά διαμορφωμένο booth που είχε εγκαταστήσει στην πλατεία Ποσειδωνίου, να «ανοίξουν πανιά» για ένα μαγικό ταξίδι στον Αργοσαρωνικό.

Παράλληλα, ο Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας προσέφερε έναν χρονογράφο IWC Portugieser Yacht Club στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, ενισχύοντας τις δράσεις των αθλητών του Ομίλου, ενώ παρέθεσε δείπνο και για τους προσκεκλημένους της.

Όσοι έδωσαν το «παρών» στη φετινή διοργάνωση είχαν, επίσης, την ευκαιρία να δουν από κοντά κάποια από τις νέες καλοκαιρινές εκδόσεις των δημοφιλών μοντέλων Portofino, Pilot και Portugieser, δημιουργίες απόλυτης κομψότητας και κλασικού σχεδιασμού.

Περισσότερες πληροφορίες για την IWC εδώ και για την Regatta εδώ.

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ