Join Juice Bar: Χυμώδες και ουσιαστικό

Join Juice Bar: Χυμώδες και ουσιαστικό

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η θέση: Στον χαριτωμένο πεζόδρομο της Ρόμβης.

Η ατμόσφαιρα: Φρέσκια ατμόσφαιρα, μοντέρνος κι έξυπνα διακοσμημένος χώρος.

Το φαγητό: Τα juice bars εισέβαλλαν στη ζωή μας. Ευτυχώς, αφού με πεντανόστιμους συνδυασμούς και γευστικά τρικ μας εφοδιάζουν με βιταμίνες και υγιεινά συστατικά και μάλιστα πολύ καταφερτζίδικα και περίτεχνα. Στο Join Juice Bar των Γιάννη και Γιώργου Μητράκου που πρόσφατα κατηφόρισε από Θεσσαλονίκη, όπου υπάρχουν ήδη δύο αντίστοιχα καταστήματα, (όχι Franchise γιατί θέλουν να έχουν απόλυτο έλεγχο στη ποιότητα) όλα παρασκευάζονται τη στιγμή της παραγγελίας, από τους χυμούς και τα σμούθις, μέχρι τα σάντουιτς και τις σαλάτες.

Χρησιμοποιούν ελληνικό γιαούρτι, μήλα πηλιορείτικα και πορτοκάλια Λακωνίας και οι τελευταίας τεχνολογίας αποχυμωτές τους δεν ταλαιπωρούν το φρούτο και δεν υποβιβάζουν τη ποιότητα των συστατικών του. Σημειώστε ότι στους χυμούς τους δεν προσθέτουν πάγο ή νερό και το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο σωστά.

Δοκίμασα πολύ νόστιμους συνδυασμούς όπως το μήλο, ανανά και φρούτα του πάθους, το πορτοκάλι με πιπεριά Φλωρίνης και τζίντζερ και αγαπημένη μου γεύση είναι το σμούθι με γάλα, μπανάνα, βρώμη, φιστικοβούτυρο και μέλι. Δοκιμάστε από τα vegetarian σάντουιτς αυτό με το χούμους, το σάντουιτς με ντολμαδάκια γιαλαντζί και το chia σάντουιτς με μους αβοκάντο. Σερβίρουν επίσης νόστιμες σαλάτες όπως η blue cheese με κοτόπουλο και κράνμπερις, κι αν περάσετε για πρωινό μη χάσετε τους φανταστικούς συνδυασμούς σε γιαούρτια, βλ. ξηροί καρποί, φιστικοβούτυρο και μέλι, σοκολάτα με βρώμη, κ.α.

Join Juice Bar: Χυμώδες και ουσιαστικό-1

Ο λογαριασμός: χυμοί από 2,60 €, smoothies από 3,80 €, γιαούρτι από 3 €, σάντουιτς από 2 € και σαλάτες 4,50 €.

Η κάβα: Χυμοί, σμούθις, καφέδες, αναψυκτικά και κάποιες μπίρες.

Επιπλέον πληροφορίες: Ανοιχτά καθημερινά 8.00-22.00.

Join Juice Bar,

Ρόμβης 24, Αθήνα,

Τ/210-3236264.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή