ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζάκρη: Η ΝΔ συμπράττει και πολιτικά σε οργανωμένες επιθέσεις με τη Χρυσή Αυγή

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη αναφερόμενη στο περιστατικό με τις αποδοκιμασίες εις βάρος της το μεσημέρι στα Γιαννιτσά, κάνει λόγο για «show που δόθηκε από μια χούφτα Χρυσαυγίτες και προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ».

«Είναι προφανές ότι η ΝΔ έχει καταστεί πολιτικός όμηρος για λόγους εσωτερικής πολιτικής ενότητας της ακροδεξιάς εσωκομματικής της πτέρυγας και μάλιστα πλέον συμπράττει και πολιτικά σε οργανωμένες επιθέσεις με την Χρυσή Αυγή» τονίζει η κ. Τζάκρη.

Ολόκληρη η δήλωση της κ. Τζάκρη:

«Είναι προφανές ότι η ΝΔ έχει καταστεί πολιτικός όμηρος για λόγους εσωτερικής πολιτικής ενότητας της ακροδεξιάς εσωκομματικής της πτέρυγας και μάλιστα πλέον συμπράττει και πολιτικά σε οργανωμένες επιθέσεις με την Χρυσή Αυγή.

Το show που δόθηκε από μια χούφτα Χρυσαυγίτες και προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ στα Γιαννιτσά, με επικεφαλής τον πρώην υπεύθυνο οργανωτικού της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας Ηλία Πλιόγκα, καταδεικνύει την πολιτική υποκρισία της ΝΔ, που στα λόγια υποστηρίζει τον πολιτικό φιλελευθερισμό, ενώ στο πεδίο της πραγματικής πολιτικής έχει σφιχταγκαλιαστεί με τις ακροδεξιές φασιστικές πολιτικές της Χρυσής Αυγής».
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ