Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο μουσικός, συνθέτης και παραγωγός KUTIMAN έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να τζαμάρει μαζί με την μπάντα του. Στις 10.30 μ.μ. Στο Roof Stage του Gazarte, Βουτάδων 32.

• Οι εκδόσεις Αγρα φιλοξενούν τον ιστορικό και συγγραφέα Μαρκ Μαζάουερ σε μια ανοιχτή για το κοινό συζήτηση με τον διευθυντή των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας. Στις 8 μ.μ. Στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5.

• Το ντοκιμαντέρ «Τα ξεχασμένα χαμόγελα» της Λύντια Ταλίε, που κατέγραψε τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών προσφύγων στην Ελλάδα, προβάλλεται σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος. Στις 7 μ.μ. Ιερά Οδός 48.

• Συναίσθημα, μέθεξη, σύμπνοια, οι λέξεις-κλειδιά στη μουσική συνάντηση Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Στις 9.30 μ.μ. Στο Θέατρο Πέτρας.

• Η γκαλερί Αντωνοπούλου παρουσιάζει τους εικαστικούς Εστερ Κοχέν, Λιάτ Ελμπινγκ, Σαρόν Γκλαζμπέρ, Αβιβ Κέλερ και Βέρα Βλαντιμίρσκι, μία ομάδα καλλιτεχνών από το Ισραήλ. Από τις 2 μ.μ. Αριστοφάνους 20, Ψυρρή.

• Περίπατο στους Στύλους του Ολυμπίου Διός και στην κοίτη του Ιλισού διοργανώνει το Δίκτυο Οργανώσεων και Πολιτών για ένα Βιώσιμο Ιστορικό Κέντρο – Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού. Συνάντηση: Πύλη Αδριανού. Στις 6.45 μ.μ.

• Η Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου διοργανώνει τη δράση «Ακουσε την ιστορία μου!» με αφηγήσεις προσφύγων. Στις 6 μ.μ. Στο Σεράφειο, Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή