Παρέμεινε Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός

Παρέμεινε Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ευρωλίγκα θα συνεχίσει να συμμετέχει ο Παναθηναϊκός Superfoods και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή και ύστερα από τέσσερις μήνες συνεχούς διαμάχης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Τζόρντι Μπερτομέου, η συνεργασία των δύο πλευρών θα επικυρωθεί εκ νέου στη γενική συνέλευση των μελών-μετόχων (6/7) στη Βαρκελώνη.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας που είχε παραστεί προσωπικά στην Αθήνα και στον τελευταίο αποχαιρετισμό του Παύλου Γιαννακόπουλου, εξέφρασε τα συλλυπητήρια, εκ μέρους της διοργάνωσης, στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και στον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας τον εκλιπόντα ως «μία από τις πιο σπουδαίες και σημαντικές προσωπικότητες στην ιστορία του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ», ενώ εν συνέχεια οι εκπρόσωποι των ομάδων ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα του εμπορικού προγράμματος της λίγκας και τη μεγιστοποίηση των εσόδων. Το συγκεκριμένο θέμα των εσόδων και της απόδοσής τους στις 11 ομάδες-μετόχους, ήταν η βασική αιτία της κόντρας Γιαννακόπουλου – Μπερτομέου. 

Οι «πράσινοι» είχαν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη FIBA για την πιθανή μετακίνησή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η κίνηση της Ευρωλίγκας που συμπεριέλαβε τον Παναθηναϊκό στους «16» του επόμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, καταδεικνύει τη μη αλλαγή θέσης της ελληνικής ομάδας. Στην επόμενη Ευρωλίγκα, νέες παρουσίες θα είναι αυτές της Μπουντούτσνοστ, της Μπάγερν Μονάχου, της Νταρουσάφακα και της Γκραν Κανάρια ενώ συνεχίζουν οι: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μακάμπι, Αρμάνι, Ζαλγκίρις, ΤΣΣΚΑ, Χίμκι, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια, Ρεάλ, Εφές και Φενέρμπαχτσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή