Δηλώσεις Πάνου Καμμένου εκτάκτως στη Βουλή

Δηλώσεις Πάνου Καμμένου εκτάκτως στη Βουλή

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτάκτως δηλώσεις στη Βουλή θα κάνει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της παράταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δηλώσεις θα σχετίζονται με τις εξελίξεις στο κόμμα, αλλά και με το ζήτημα της ΠΓΔΜ.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από την ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό, αποχώρησε από το κόμμα ο βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος, σε αντίθεση με την κομματική γραμμή, ψήφισε «ναι», ενώ μία ημέρα αργότερα αποχώρησε η πρώην εκπρόσωπος Τύπου, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Παράλληλα αίσθηση προκάλεσε η σημερινή τοποθέτηση του Αντιπροέδρου του κόμματος, Παναγιώτη Σγουρίδη που δήλωσε ότι «αν ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης, δεν θα τη δώσουμε».

Επίσης, σχολιάζοντας τον ισχυρισμό του Δημήτρη Καμμένου ότι η συμφωνία με την ΠΓΔΜ είχε οικονομικά ανταλλάγματα, σημείωσε ότι «έγιναν κάποιες συζητήσεις και μπήκαν όλα στη ζυγαριά».

Το θέμα συζητήθηκε «σε πηγαδάκι την Κοινοβουλευτικής Ομάδας, χωρίς τον πρόεδρο και άλλους βουλευτές, αλλά δεν ετέθη στη συνεδρίαση», σημείωσε ο κ. Σγουρίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ στη συνέχεια ανέφερε «ότι ειπώθηκαν και αυτά (σ.σ. περί οικονομικών ανταλλαγμάτων»». Διέψευσε, ωστόσο, ότι συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή