Στρατηγική συνεργασία ΒΑΤ Hellas – Nobacco στα ηλεκτρονικά τσιγάρα

Στρατηγική συνεργασία ΒΑΤ Hellas – Nobacco στα ηλεκτρονικά τσιγάρα

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε στρατηγική συνεργασία με τη Nobacco προχωρεί η British American Tobacco Hellas (ΒΑΤ Hellas). H πρώτη από τις δύο θα αναλάβει τη διανομή των προϊόντων ατμίσματος Vype που παράγει η BAT και με την κίνηση αυτή διασφαλίζεται η παρουσία του προϊόντος στην ελληνική αγορά.

Η Ελλάδα είναι η δέκατη χώρα στον κόσμο που διαθέτει το ηλεκτρονικό τσιγάρο Vype που παράγει η BAT, και σίγουρα η διανομή του προϊόντος από τη Nobacco διευρύνει τις δραστηριότητες της τελευταίας. Ο επικεφαλής της Nobacco, Μάρκος Μαρκόπουλος, σχολιάζοντας τη σχετική συνεργασία ανέφερε ότι είναι μεγάλη τιμή για την εταιρεία του να συνεργάζεται με την British American Tobacco, εκτιμώντας ότι αυτή η κίνηση αποτελεί και αναγνώριση της θέσης που κατέχει η Nobacco στην ελληνική αγορά προϊόντων ατμίσματος. «Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα της British American Tobacco θα ενισχύσουν τις επιλογές των καταναλωτών στην κατηγορία ατμίσματος και θα φέρουν νέες και καινοτόμες προσφορές στους καταναλωτές μέσω των καταστημάτων της Nobacco», είπε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά, ο επικεφαλής της BAT Hellas, Χουάν Χοσέ Μάρκο, σημείωσε ότι η Nobacco είναι μια εταιρεία γνωστή για τον ηγετικό της ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς ατμίσματος. «Το μέγεθος και ο ηγετικός ρόλος της Nobacco στη λιανική αγορά των προϊόντων ατμίσματος την καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη» είπε, ενώ πρόσθεσε ότι η συγκεκριμένη συνεργασία τονίζει τη συνεχή δέσμευσή της BAT στην ελληνική οικονομία.

Η Nobacco είναι μια εταιρεία διάθεσης προϊόντων ατμίσματος, η οποία σημειώνει σημαντική ανάπτυξη στα 10 χρόνια ύπαρξης. Το δίκτυό της διαθέτει περίπου 70 καταστήματα και 230 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Απο το 2016 επιχειρεί επέκταση στο εξωτερικό, έχοντας ως βασικό πεδίο ανάπτυξης τη ΝΑ Ευρώπη και κυρίως τη Ρουμανία και την Κύπρο. Στη Ρουμανία λειτουργεί δίκτυο τεσσάρων καταστημάτων.

Η εταιρεία το 2016 είχε έσοδα άνω των 10 εκατ. ευρώ και κέρδη περίπου 700.000. ευρώ. Το 2016 ήταν η πρώτη εταιρική χρήση ως ανώνυμη εταιρεία, καθώς μέχρι το 2015 λειτουργούσε ως ετερόρρυθμη επιχείρηση. Το 2015, η εταιρεία είχε έσοδα της τάξεως των 6 εκατ. ευρώ.

Η ΒΑT Hellas ασχολείται με την εμπορία προϊόντων καπνού και το 2015 είχε έσοδα 477 εκατ. ευρώ ή, εξαιρουμένων των φόρων, περίπου 50 εκατ. ευρώ. Επίσης, η εταιρεία είχε κέρδη της τάξεως των 500.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή