Ηράκλειο: Συνελήφθη 41χρονος για κλοπή ηλικιωμένης

Ηράκλειο: Συνελήφθη 41χρονος για κλοπή ηλικιωμένης

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη 41χρονος Έλληνας για κλοπή, στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ από ηλικιωμένη γυναίκα.

Ο συγκεκριμένος άνδρας προκειμένου να πραγματοποιήσει εργασίες στο σπίτι μιας 92χρονης την έπεισε να προβεί σε ανάληψη από την τράπεζα. Το ποσό αυτό ο 41χρονος το πήρε και εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να καταγγείλει το συμβάν. 'Αμεσα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 41χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του είχε μέρος των χρημάτων που αφαίρεσε το οποίο και παραδόθηκε στην 92χρονη. Σήμερα ο 41χρονος βρέθηκε μπροστά στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Επιπροσθέτως, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου οδηγήθηκε σήμερα ένας 31χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη χθες για κλοπή, στo Λασίθι όταν εισήλθε μεταμεσονύχτιες ώρες σε κατάστημα ιδιοκτησίας 32χρονου από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, δύο τάμπλετ και δύο κινητά τηλέφωνα. Οι αστυνομικοί που άμεσα τον εντόπισαν βρήκαν πάνω του το χρηματικό ποσό και τα τάμπλετ τα οποία και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Από την προανάκριση προέκυψε επίσης ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε μπει σε Ιερό Ναό σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας με σκοπό την κλοπή χωρίς όμως τελικά να αφαιρέσει κάτι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή