Νίκησε αλλά (πάλι) δεν έπεισε η Ουρουγουάη

Νίκησε αλλά (πάλι) δεν έπεισε η Ουρουγουάη

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το «φτωχό» 1-0 η Ουρουγουάη ξεπέρασε το εμπόδιο της Σαουδικής Αραβίας και ετοιμάζεται πλέον για τον «τελικό» της Δευτέρας για την πρώτη θέση κόντρα στην Ρωσία. Οι Σαουδάραβες θα αποχαιρετήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο την Δευτέρα παίζοντας κόντρα στην Αίγυπτο.

Χωρίς να κυριαρχήσει ιδιαίτερα στο πρώτο εικοσάλεπτο, η Ουρουγουάη από κόρνερ εκμεταλλεύτηκε την πολύ κακή έξοδο του Σαουδάραβα τερματοφύλακα Αλ Οβάις και με τον Σουάρεζ έκανε το 1-0 στο 23’.

Η Σαουδική Αραβία δεν τα παράτησε εκεί. Στο 29’ είχε μια μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση. Ύστερα από την εξαιρετική σέντρα του Αλ Σαχράνι, ο Χατάν Μπαχμπίρ «έπιασε» το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Οι Σαουδάραβες είχαν διαστήματα που έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαν το γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Λουίς Σουάρεζ η Ουρουγουάη απείλησε την εστία του Αλ Οβάις χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Οι «Λα Σελέστε» με αργό ρυθμό κοντρολάρανε το τέμπο του αγώνα μέχρι και το τέλος αλλά σε καμία περίπτωση δεν έπεισαν με την εμφάνιση τους.

Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Βαρέλα, Γοδίν, Χιμένες, Κάσερες, Μπεντανκούρ, Βεσίνο (59' Τορέιρα), Γκ. Ροντρίγκες (59' Λασάλτ), Κ. Σάντσες (82' Νάντες), Σουάρες, Καβάνι.

Σαουδική Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ Οβάις, Χασάουι, Αλμπουλάχι, Αλ Μπουραΐκ, Αλ Φαράχ, Μπαμπχίρ (75' Κανό), Αλ Σαχράνι, Οταΐφ, Αλ Χασίμ (44' Χουσαΐν), Αλ Νταουσάρι, Αλ Μουαλάντ (78' Αλ-Σαλάουι).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή