Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο σαξοφωνίστας Μάρκους Εκλμάιρ, γνωστός ως Max the Sax, επιστρέφει στην Αθήνα και στο Gazarte για ένα ακόμη electro τζαζ πάρτι. Στις 10.30 μ.μ. Βουτάδων 34-36.

• Η ομάδα μουσικού θεάτρου Ραφή παρουσιάζει τον «Ιδομενέα» του Μότσαρτ σε σκηνοθεσία Αμαλίας Μπένετ. Στις 9 μ.μ. Αρχοντικό των Μπενιζέλων, Αδριανού 96.

• Διάλεξη με θέμα «Η τέχνη ως θεραπευτική παρέμβαση» του καρδιολόγου Θανάση Δρίτσα. Ακολουθεί συναυλία. Στις 7 μ.μ. Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη, Πειραιώς 206.

• «Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για να σας μεταδώσουμε μια έκτακτη είδηση!», αυτός είναι ο τίτλος του προγράμματος Διεθνούς Video Art, το οποίο πραγματεύεται την έννοια του disruption. Μέχρι τις 24/6. 6 π.μ. – μεσάνυχτα. Στον Φάρο, Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Συγγρού 364.

• «Σαν μια σχολική εκδρομή με φίλους», είναι η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου με τους Ευγενείς Αλήτες με κέφι και εφηβική διάθεση. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

• Ο θίασος του «Μαργαρίτα» προσκαλεί τους φίλους του στη θεατρική παράσταση με τίτλο «Τείχη», εμπνευσμένη από το ομότιτλο ποίημα του Κ.Π. Καβάφη. Στις 8 μ.μ. Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 32.

• Ξεκινά σήμερα το φεστιβάλ «Βέροια, εύηχη πόλη», που, διανύοντας τον ένατο χρόνο ζωής του, θα μετατρέψει και φέτος την πόλη και τις γύρω περιοχές σε κέντρα μουσικής. Εως 24/6.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή