Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τις δηλώσεις Μητσοτάκη στο Κιλκίς

Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τις δηλώσεις Μητσοτάκη στο Κιλκίς

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τις δηλώσεις στις οποίες προέβη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Κιλκίς.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε δηλώσεις του μετά το πέρας τον εκδηλώσεων, είχε αναφέρει πως η «κακή» συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ παράγει ήδη αποτελέσματα και το κόμμα του θα καταψηφίσει την κύρωσή της όταν έρθει στην ελληνική Βουλή.

«Ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γείτονα χώρα τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο μάλιστα σε ανακοίνωσή του χρησιμοποίησε βαρύτατες εκφράσεις αποκαλώντας τον πρόεδρο της ΝΔ «πολιτικό απατεώνα».

«Εάν πράγματι πιστεύει αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης ας δηλώσει ότι δεν θα εφαρμόσει- αν ο ίδιος γίνει ποτέ πρωθυπουργός- τη συμφωνία που θα ψηφιστεί στη Βουλή. Όλα τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές για εσωτερική κατανάλωση  από έναν πολιτικό απατεώνα», σημείωνε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ: Δύο είναι οι πολιτικοί απατεώνες -Τους γνωρίζουν οι πολίτες

Η αξιωματική αντιπολίτευση επανέρχεται απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ για τον χαρακτηρισμό που απέδωσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Δύο είναι οι πολιτικοί απατεώνες και τους γνωρίζουν οι πολίτες» υπογραμμίζει το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Δύο είναι οι πολιτικοί απατεώνες και τους γνωρίζουν όλοι πολίτες: Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος.

Και οι δυο τρέμουν πια με την οργή που έχουν προκαλέσει στους πολίτες, γι’ αυτό και καθυστερούν όσο μπορούν τις εκλογές.

Αν τολμούν ας τις κάνουν εδώ και τώρα, για να αποφασίσει ο λαός ποιος θα διαχειριστεί όλα τα προβλήματα που αφήνουν πίσω τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή