Αισιοδοξία για Καλάθη στον Παναθηναϊκό

Αισιοδοξία για Καλάθη στον Παναθηναϊκό

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H δελεαστική πρόταση της Χίμκι στον Νικ Καλάθη για την υπογραφή εγγυημένου, τριετούς συμβολαίου, έναντι 9 εκατ. δολαρίων, δεν προκαλεί ανησυχία στον Παναθηναϊκό Superfoods που περιμένει την απάντηση του διεθνούς πλέι μέικερ, την επόμενη εδομάδα.

Οι «πράσινοι» δεν εφησυχάζουν για την οριστική απάντηση του Καλάθη, ο οποίος έδειξε στην πρώτη συνάντηση που είχε γίνει, εν μέσω των πρόσφατων τελικών πρωταθλήματος, ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει στην ομάδα που τον προσέλκυσε, αρχικά, στο ελληνικό πρωτάθλημα και επέστρεψε σ’ αυτή, μετά την τρίχρονη θητεία του στο ΝΒΑ.

Το οικονομικό δέλεαρ της ρωσικής ομάδας είναι ιδιαίτερα ισχυρό και η προσφορά της είναι υψηλότερη απ’ αυτή του Παναθηναϊκού Superfoods, στις ετήσιες αποδοχές και στη διάρκεια του συμβολαίου. Πάντως, στον Παναθηναϊκό Superfoods πιστεύουν ότι στα κριτήρια του Καλάθη, το οικονομικό δεν έχει προτεραιότητα, καθώς ήταν, μέχρι τη λήξη του προηγούμενου συμβολαίου του, αλλά και στο επόμενο που του έχει προταθεί, ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας.

Στην πρώτη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τσάβι Πασκουάλ, που έγινε χθες για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, κυριάρχησαν το θέμα της απάντησης του διεθνούς άσου και οι εναλλακτικές επιλογές που πρέπει να υπάρχουν στην περίπτωση της αρνητικής εξέλιξης.

• Προτάσεις συμβουλευτικού χαρακτήρα για αξιόλογους Σέρβους προπονητές ζήτησε ο Ολυμπιακός από τον πρώην τεχνικό του, Ντούσαν Ιβκοβιτς, ώστε να τις εξετάσει για τον αντικαταστάτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

• Tην επίσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, δέχτηκαν οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της εθνικής ομάδας που συνεχίζει την προετοιμασία της για τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με το Ισραήλ και την Εσθονία στην πρώτη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου 2019.

«Το ότι είσαστε εδώ με την ίδια όρεξη και διάθεση, μετά από μια τόσο κοπιαστική σεζόν και το χαμόγελό σας, λένε πολλά», είπε στους διεθνείς ο κ. Βασιλειάδης και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους, ύστερα από τις 4 πρώτες νίκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή