Get Fit! Αυτές οι ενισχυμένες ασκήσεις σας υπόσχονται τέλειους γλουτούς

Get Fit! Αυτές οι ενισχυμένες ασκήσεις σας υπόσχονται τέλειους γλουτούς

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι είναι τελικά αυτό που θα κάνει τους γλουτούς μας να αλλάξουν σχήμα και να αποκτήσουν γράμμωση; Η ενδυνάμωση του σώματος σας, μπορεί να βελτιώσει τον μυϊκό σας τόνο και να οδηγήσει σε πιο σφιχτή και σφριγηλή εμφάνιση των γλουτιαίων μυών σας. Επίσης, η μείωση του λίπους συνολικά στο σώμα σας είναι ένας ακόμα παράγοντας που θα βοηθήσει στην εξαφάνιση του λίπους στην περιοχή γλουτών. Τρίτον και κυριότερον, ενισχύστε τον μυϊκό σας τόνο στην περιοχή των γλουτών, ακολουθώντας αποτελεσματικές ασκήσεις ειδικά για την περιοχή των γλουτών, όπως:

  1. Χρησιμοποιείστε την αντίσταση που σας προσφέρει ένα απλό λάστιχο γυμναστικής και αποκτήστε τέλειους γλουτούς. Συγκεκριμένα, καθίστε με τις παλάμες σας στο έδαφος. Ακουμπήστε το δεξί σας γόνατο και το αριστερό πέλμα σας κάτω. Βάλτε το λάστιχο στο γόνατο που ακουμπάει κάτω και πίσω από το τεντωμένο πόδι. Σηκώστε το τεντωμένο σας πόδι. Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση και δοκιμάστε δύο σετ των 10 επαναλήψεων σε κάθε πλευρά.
  2. Τοποθετώντας το λάστιχο στους αστραγάλους , σταθείτε όρθιοι με τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων. Πηδήξτε και προσγειωθείτε με τα πόδια ανοιχτά σε ημικάθισμα και ξαναπηδήξτε ώστε να επανέλθετε στην αρχική σας θέση. Αυτή είναι μια επανάληψη. Στοχεύστε στις 12-15 επαναλήψεις. Προσέξτε, κατά την επαναφορά στην αρχική σας θέση να μην αφήνετε το λάστιχο να χαλαρώνει, έτσι ώστε να συνεχίζετε να ασκείτε πίεση στους γλουτούς σας.
  3. Αφήστε στην άκρη το λάστιχο και στηριζόμενοι στα χέρια σας και τα γόνατά σας (θέση τραπεζάκι), πιέστε τον αφαλό σας προς τη σπονδυλική στήλη για να σταθεροποιήσετε τον κορμό σας. Έπειτα σηκώστε το ένα πόδι πάνω, διατηρώντας το γόνατο λυγισμένο κατά 90 μοίρες, μέχρι το πάνω μέρος του ποδιού σας να βρεθεί παράλληλα με το έδαφος. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, κρατήστε το πόδι σας ίσιο. Αυτό δημιουργεί περισσότερη αντίσταση και δεν επιτρέπει στους μηριαίους να "κλέψουν" έργο από τους γλουτιαίους. Στοχεύστε σε 10-12 επαναλήψεις.

 

Περισσότερα fitness tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή