5 primer για να μένει το μακιγιάζ στη θέση του το καλοκαίρι

5 primer για να μένει το μακιγιάζ στη θέση του το καλοκαίρι

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν δεν έχετε μυηθεί ακόμη στη χρήση primer,  ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε -εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δύσκολα θα το εγκαταλείψετε μετά. Τα primer νέας γενιάς σβήνουν τις ατέλειες, συσφίγγουν τους πόρους, γεμίζουν τις λεπτές γραμμές και αφήνουν την επιδερμίδα ομοιόμορφη, ενυδατωμένη και έτοιμη για να δεχτεί το μακιγιάζ. Το foundation μένει στη θέση του για ώρες, το ματ εφέ διαρκεί περισσότερο χρόνο και η επιδερμίδα σας δείχνει στα καλύτερα της. Μπορείτε να βρείτε έστω και έναν λόγο να μην το χρησιμοποιήσετε;

5 primer για να μένει το μακιγιάζ στη θέση του το καλοκαίρι-1

Σβήστε τους πόρους και τις λεπτές γραμμές και δείτε αποτέλεσμα photoshop με το Optical Illusion Pore Perfecting Complexion Primer της Urban Decay. Αυτή η απαλή σύνθεση με χρώμα απαλύνει τις ατέλειες της επιδερμίδας και μπορεί να φορεθεί ακόμη και μόνο του.

5 primer για να μένει το μακιγιάζ στη θέση του το καλοκαίρι-2

To Photofinish Foundation Primer της Smashbox έχει ένα πολύ μεγάλο και πολύ φανατικό κοινό, για αυτό και η εταιρία διέρυνε την γκάμα από primers. Εμείς ξεχωρίζουμε το Radiance, γιατί εκτός από τη μεταξένια υφή και το λείο, ομοιόμορφο αποτέλεσμα, προσφέρει λάμψη στο δέρμα, χάρη στη σύνθεση του που αντανακλά το φως.

5 primer για να μένει το μακιγιάζ στη θέση του το καλοκαίρι-3

Το The Porefessional της Benefit έχει βασικό σκοπό του από το λανσάρισμα του το 2011 να κάνει λιγότερο ορατούς τους πόρους. Είναι ιδανικό για ματ αποτέλεσμα και για μακιγιάζ με διάρκεια.

5 primer για να μένει το μακιγιάζ στη θέση του το καλοκαίρι-4

Το Radiance Foundartion Primer της Laura Mercier είναι ο σύμμαχος σας για ένα νεανικό, φωτεινό δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του για φουλ λάμψη, ή σε συγκεκριμένα σημεία όπως τα μήλα του προσώπου και τη γέφυρα της μύτης, για μια δόση φωτεινότητας.

5 primer για να μένει το μακιγιάζ στη θέση του το καλοκαίρι-5

Το Primer Plus+ Chameleon είναι ένα κρεμώδες primer, που, όπως μαρτυρά και το όνομα του, έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται σε κάθε τόνο δέρματος. Μπορεί να φορεθεί και μόνο του, χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο και μια όψη υγείας στο δέρμα, ενώ σβήνει τις ατέλειες. Ενυδατώνει, αναζωογονεί και προστατεύει το δέρμα, αφήνοντας το λείο και απαλό.

 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή