Αλμα Νιγηρίας, ανακούφιση… Αργεντινής

Αλμα Νιγηρίας, ανακούφιση… Αργεντινής

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Νιγηρία έβαλε υποψηφιότητα πρόκρισης στον 4ο όμιλο με την υπογραφή του Αχμέντ Μούσα (2-0) απέναντι στην Ισλανδία. Ο άσος της Λέστερ με δύο πανέμορφα γκολ στο β΄ημίχρονο (στο 49’ με εξαιρετικό κοντρόλ και βολέ και στο 75’ με απίθανο σλάλομ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, ενώ ένα λεπτό πριν είχε δοκάρι) ανέβασε τους «πράσινους αετούς» στη 2η θέση και την ερχόμενη Τρίτη θα διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι στην Αργεντινή η οποία μάλλον νιώθει ανακουφισμένη από το αποτέλεσμα.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Η Ισλανδία απείλησε χωρίς αποτέλεσμα στο πρώτο, κυρίως με τον Σίγκουρτσον, όμως στο δεύτερο η Νιγηρία κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο τερέν του Βόλγκογκραντ.

Μετά το 2-0 οι Ισλανδοί έχασαν πέναλτι (83’ – έγινε ξανά χρήση VAR) με τον Σίγκουρτσον και πλέον θα αναζητήσουν τη νίκη κόντρα στην αδιάφορη Κροατία η οποία είναι ήδη στους «16».

ΝΙΓΗΡΙΑ: Ουζόχο, Ομερούο, Τροστ Εκόνγκ, Μπαλογκάν, Εντιντί, Ετέμπο (90’ Ιβόμπι), Ιντόγου (46’ Εμπουεχί), Μόουζες, Όμπι Μίκελ, Μούσα, Ιεανάτσο (85’ Ιγκάλο).

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Σαέβαρσον, Άρνασον, Σίγκουρτσον (65’ Ίνγκασον), Μάγκνουσον, Γκίσλασον, Γκούναρσον (87’ Σκούλασον), Σίγκουρτσον, Μπιάρνασον, Φινμπόγκασον, Μπόντβαρσον (71’ Σιγκούρνταρσον). 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή