Προσεκτικά βήματα για πλάνο τριετίας

Προσεκτικά βήματα για πλάνο τριετίας

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιλογές ξένων προπονητών, με την εξαίρεση δύο Ελλήνων, εξετάζει η διοίκηση του Ολυμπιακού για τον νέο τεχνικό της ομάδας και ενώ το οικονομικό πλαίσιο είναι πιο συγκεκριμένο από κάθε προηγούμενη χρονιά.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έχουν στρέψει την αναζήτησή τους εκτός των ελληνικών συνόρων και οι μοναδικές περιπτώσεις προπονητών που διατηρούν ως εναλλακτικές επιλογές είναι αυτές του Σούλη Μαρκόπουλου και του Ηλία Ζούρου, αν και ο δεύτερος έχει δεχθεί κρούση από την ΑΕΚ και φέρεται να είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της κατόχου του Τσάμπιονς Λιγκ, ύστερα από την παραμονή του Δημήτρη Πρίφτη στην Ούνικς Καζάν.

Στο θέμα του προπονητή, η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ δεν προχωράει σε βεβιασμένους χειρισμούς συμφωνίας, γιατί αφενός χρειάζεται πλάνο τριετίας που πρέπει να υποστηρίξει ο νέος τεχνικός με τη φιλοσοφία και την αποτελεσματικότητά του και αφετέρου γιατί δεν υπάρχει πληθώρα επιλογών, μεταξύ των οποίων, οι διαφορές πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων είναι μικρές.

Ο πάγκος του Ολυμπιακού θα αλλάξει ολοκληρωτικά για όλα τα πρόσωπα του προπονητικού καθώς και του ιατρικού επιτελείου.

• Την ευκαιρία να γίνει ο τρίτος της οικογένειας που θα παίξει στο ΝΒΑ θα έχει ο Κώστας Αντετοκούνμπο, τον οποίο επέλεξαν οι Ντάλας Μάβερικς στο νούμερο 60 του φετινού ντραφτ, αλλά πιθανότατα θα αρχίσει την καριέρα του σε ευρωπαϊκή ομάδα και θα δοκιμάσει την τύχη του στο αμερικανικό πρωτάθλημα, ύστερα από τα χρόνια της… ωρίμανσής του.

Στην πρώτη θέση του ντραφτ επελέγη από τους Φίνιξ Σανς ο Ντε Αρτε Αΐτον του κολεγίου της Αριζόνας, ενώ ο Σλοβένος πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα του και τη Ρεάλ, ο Λούκα Ντόνσιτς, κατέληξε στους Ντάλας Μάβερικς από τους Ατλάντα Χοκς που τον είχαν επιλέξει, αρχικά, στην 3η θέση.

• Παίκτης του Προμηθέα θα είναι ο Λεωνίδας Κασελάκης που επαναπατρίζεται, ύστερα από δύο χρόνια στη ρωσική Αστάνα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην πατρινή ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή