Γεωργιάδης: Το σχοινί της επιμήκυνσης έγινε γραβάτα

Γεωργιάδης: Το σχοινί της επιμήκυνσης έγινε γραβάτα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο Τσίπρας έλεγε ότι η “επιμήκυνση είναι σχοινί που μας δίνουν για να μας κρεμάσουν” και τώρα το σχοινί έγινε γραβάτα» δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης.

«Όταν λέγαμε ότι δεν γίνεται κούρεμα χρέους, και ελήφθη η απόφαση του Νοεμβρίου του ’12, μια απόφαση πολύ καλύτερη της σημερινής, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ μας έβριζε» πρόσθεσεο κ. Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε: «Υπάρχει ένα βιβλίο του Τζορτζ Όργουελ, Η Φάρμα των Ζώων, στην οποία αφότου έγινε η επανάσταση των ζώων κατά του παλιού κατεστημένου κλείνει με μια καταπληκτική σκηνή: στο τέλος και αφότου είχαν πάρει την εξουσία τα γουρούνια έχουν βάλει ανθρώπινα ρούχα καπνίζουν πούρα και μιλάνε σαν άνθρωποι».

«Δεν υπάρχει οριστική λύση του χρέους, υπάρχουν ρυθμίσεις χρεών με τεχνικούς τρόπους» δήλωσε από την πλευρά της η Πέτη Πέρκα, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ,  χαρακτηρίζοντας τη συμφωνία του Eurogroup «πρώτο βήμα».

«Εγινε μια συμφωνία που ήταν στόχος της κυβέρνησης για να γυρίσει η σελίδα η χώρα. Παρά τις μικροκομματικές και μικρόψυχες κριτικές είναι ένα πρώτο βήμα για να αλλάξει η κατάσταση» επεσήμανε και πρόσθεσε ότι: «υπάρχει δημοσιονομικό περιθώριο για άλλη πολιτική για το κοινωνικό κράτος και το νέο αναπτυξιακό μοντέλο».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή