Αυτό ήταν σίγουρα το πιο iconic ”Carpool Karaoke”!

Αυτό ήταν σίγουρα το πιο iconic ”Carpool Karaoke”!

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ''Carpool Karaoke'' είναι σίγουρα μια από τις δημοφιλέστερες ενότητες της Αμερικανικής τηλεόρασης. Από την καρέκλα του συνοδηγού έχουν περάσει οι Adele, Madonna, Britney Spears, Christina Aguilera, Mariah Carey, Stevie Wonder, Elton John, Lady Gaga κ.ά. Ο James Corden, μαζί με τους διάσημους συνοδηγούς του, έχει τραγουδήσει Spice Girls (με την Adele), έχει κάνει γυμναστικη στο πάρκο (με την Pink), έχει ανέβει σε rollercoaster (με τη Selena Gomez), έχει φορέσει νυφικό (με την Iggy Azalea), έχει φιλοξενήσει τον George Clooney και την Julia Roberts (μαζί με την Gwen Stefani) και πολλά άλλα.

Κι όμως παρά τα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα, κανένα δεν συγκρίνεται με αυτό το επεισόδιο που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Με συνοδηγό τον θρυλικό Paul McCartney, o Corden έκανε μια αναδρομή σε όλη τη ζωή του πρώην μέλους των Beatles κάνοντας στάσεις όπως το Penny Lane (που ενέπνευσε το τραγούδι των Beatles με το ίδιο όνομα), επισκέφτηκαν το κουρείο που επισκεπτόταν ο McCartney και ο John Lenno, πήγαν από το σπίτι όπου έμενε ο τραγουδιστής από τα 12 μέχρι τα 18 του και τραγούδησαν live σε μια τοπική pub στο Λίβερπουλ.

Όλα αυτά όσο ενδυάμεσα τραγουδούσαν θρυλικά κομμάτια των Beatles αλλά και δύο ολοκαίνουργια δικά του από το επερχόμενο album ''Egypt Station''.

Δείτε το ιδιαίτερο επεισόδιο του ''Carpool Karaoke''. 

 

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή