5 φανταστικά compact προϊόντα για το καλοκαίρι

5 φανταστικά compact προϊόντα για το καλοκαίρι

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

1. Petal Metal Eye Palette, Smashbox

Δημιουργήστε ένα ουράνιο τόξο από ροζ χρυσό στα βλέφαρά σας με την παλέτα Petal Metal Eye Palette της Smashbox, από τη limited edition συλλογή που επιμελήθηκε η σταρ του Instagram και Lip-Editor-in-Chief, Vlada Haggerty. Η παλέτα αποτελείται από ματ και μεταλλικές αποχρώσεις για ένα παιχνίδι επιφάνειας και βάθους. Οι πιο ανοιχτές σκιές μπορούν να χρησιμοποιηθούν, επίσης, ως highlighter, ώστε να διασφαλίσουν πως τα φρύδια σας αναδεικνύονται σωστά.

5 φανταστικά compact προϊόντα για το καλοκαίρι-1

2. Brow Contouring Kit, Max Factor

Το Brow Contouring Kit της Max Factor είναι μια παλέτα τεσσάρων αποχρώσεων, που κυμαίνονται από πιο σκούρες έως πιο ανοιχτές, σχεδιασμένο για να δίνει σχήμα με εξαιρετική ακρίβεια. Με μια baked φόρμουλα που εξασφαλίζει ομαλό, ομοιόμορφο χρώμα και όμορφο ματ αποτέλεσμα, οι τρεις, πιο σκούρες αποχρώσεις του Brow Contouring Kit μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τονίσουν και να δώσουν σχήμα στα φρύδια, ενώ η μία ιριδίζουσα σκιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει λεπτομέρειες λάμψης και να φωτίσει την περιοχή κάτω από τα φρύδια και την εσωτερική γωνία των ματιών. Αναμειγνύοντας και ταιριάζοντας τις αποχρώσεις, επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να δημιουργήσει άμεσα μια ανοδική εμφάνιση στα φρύδια της, σχεδιάζοντας μόνη της και με ακρίβεια τα φρύδια που ταιριάζουν καλύτερα στο πρόσωπό της.

5 φανταστικά compact προϊόντα για το καλοκαίρι-2

3. Beached Palette, Urban Decay

Διακοσμημένη με φοινικόδεντρα, εμπνευσμένα από το τοπίο στις ζεστές παραλίες της Νότιας Καλιφόρνιας, η Beached Collection της Urban Decay κυκλοφορεί σε limited edition και εγγυάται μόνιμες διακοπές. Η Beached Palette για τα μάτια είναι εξοπλισμένη με οκτώ ολοκαίνουρια χρώματα, από ζεστές χάλκινες μέχρι εκρηκτικές τιρκουάζ αποχρώσεις, που ξυπνούν το μαγικό εκείνο συναίσθημα μιας ζεστής καλοκαιρινής βραδιάς. Χάρη στη σύνθεση της, που εξασφαλίζει στις σκιές βελούδινη υφή, πλούσιο χρώμα και εξαιρετική αναμειξιμότητα, κάθε απόχρωση εγγυάται αποτέλεσμα γεμάτο ένταση, που δεν ξεθωριάζει.

5 φανταστικά compact προϊόντα για το καλοκαίρι-3

4. Terracotta Cushion, Guerlain

Αυτή η πολύ καλοκαιρινή συσκευασία κρύβει την Terracota Cushion, την υγρή τερακότα της Guerlain που χαρίζει ομοιόμορφη, ηλιοκαμμένη όψη. Είναι εύκολη στη χρήση και η υγρή της υφή χαρίζει το υγιές αποτέλεσμα μιας ενυδατωμένης επιδερμίδας. Πιέζoντας το σφουγγαράκι στην compact βάση απελευθερώνεται το προϊόν, το οποίο δίνει τη δυνατότητα να επαναλάβετε όσες φορές θέλετε, μέχρι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Περιλαμβάνει δείκτη προστασίας SPF20.

5 φανταστικά compact προϊόντα για το καλοκαίρι-4

5. Bronze Goddess 2018 eye palette, Estee Lauder

Aπό τη νέα συλλογή Bronze Goddess 2018 της Estee Lauder θέλουμε οπωσδήποτε να έχουμε στο νεσεσέρ μας την ειδικά σχεδιασμένη, συλλεκτική παλέτα σκιών και ρουζ.  Έξι υπέροχες σκιές με ποικίλα αποτελέσματα, από βελούδινινο ματ έως απαλά λαμπερό, χαρίζουν στα μάτια αισθησιακές και ηλιόλουστες, φυσικές αποχρώσεις. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με το highlighter και το ρουζ, για όμορφες εμφανίσεις από την ανατολή έως τη δύση.

5 φανταστικά compact προϊόντα για το καλοκαίρι-5

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή