Η Swatch παρουσιάζει τα Skin Irony, τη νέα γενιά των Skin, των ρολογιών που είναι τόσο λεπτά ώστε γίνονται «ένα με το δέρμα» στον καρπό. Το πάχος της κάσας τους εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά λεπτό, μόλις 5,8 χιλιοστά, το υλικό κατασκευής της όμως δεν είναι το πλαστικό. Η νέα συλλογή αποτελείται από οκτώ νέα μοντέλα, με κύριο χαρακτηριστικό το ανοξείδωτο ατσάλι επεξεργασμένο, έτσι ώστε να δίνει μια vintage αίσθηση, και συνδυασμένο με λεπτομέρειες από δέρμα ή μαλακή σιλικόνη. Από το SKINLINGOT, το ολόχρυσο statement ρολόι και το SKINNOIRIRON...

...μέχρι το εντυπωσιακό και casual SKINBLUEIRON στη διχρωμία μπλε και λευκού...

...και το πολύ καλοκαιρινό SKINSPRING...

... υπάρχει ένα Skin Irony για κάθε στιλ και μέγεθος καρπού, ανδρικού ή γυναικείου.

 

Δείτε και τα 8 SWATCH Skin Irony στο παρακάτω video…
 

 

SKINLINGOT

€ 175


SKINPOLE

€ 145

SKINNOIRIRON

€ 135


SKINALLIAGE

€ 140

 

SKINDOREE

€ 140


SKINBRUSHED

€ 135

 

SKINBLUEIRON

€ 135


SKINSPRING

€ 135

Τα Skin Irony έχουν μινιμαλιστική σχεδίαση, κομψές γραμμές, ευφάνταστους χρωματικούς συνδυασμούς και διατίθενται σε δύο μεγέθη ώστε να ταιριάζουν σε κάθε τύπο καρπού. Είναι τα αυριανά all-time-classics.

Όπως αναφέρει ο Carlo Giordanetti, Creative Director της Swatch, «με τη νέα συλλογή Skin Irony, στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια νέα στιλιστική αναφορά. Αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά μινιμαλιστικής και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένης σχεδιαστικής γλώσσας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο στιλιστικό δείκτη, ένα ρολόι που ικανοποιεί τις αισθήσεις, ένα διακριτικό τρόπο να δηλώσει κανείς το προσωπικό του γούστο και χαρακτήρα. Ένα κλασικό μοντέλο για το σήμερα, το αύριο και το μετά... »

Και επειδή μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, δείτε τα ρολόγια «ζωντανά» στο video που ακολουθεί…
 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ