O Μπάλντουιν κάλεσε στο σόου του τη Μελάνια – Εκείνος θα υποδύεται τον Τραμπ

O Μπάλντουιν κάλεσε στο σόου του τη Μελάνια – Εκείνος θα υποδύεται τον Τραμπ

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον απόηχο της αντιπαράθεσης που ξέσπασε με το επίμαχο μήνυμα στο μπουφάν της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν την προσκάλεσε στο δημοφιλές σόου της αμερικανικής τηλεόρασης, «Saturday Night Live».

Η επίσκεψη της Μελάνια Τραμπ στο κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων στο Τέξας επισκιάστηκε από το ελαφρύ μπουφάν που φορούσε, στην πλάτη του οποίου ήταν γραμμένο, με μεγάλα λευκά γράμματα, το σύνθημα,«Εμένα δεν με νοιάζει, εσένα;».

Ο ηθοποιός με μήνυμά του στο Twitter κάλεσε την Μελάνια Τραμπ «Να βγει στο φως» συμμετέχοντας στο SNL μαζί του, ενώ εκείνος θα υποδύεται τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ.

Μάλιστα μαζί με το tweet ανάρτησε και φωτογραφία του μαζί με τη Μελάνια Τραμπ από πάρτι μετά την απονομή των Χρυσών Σφαιρών, το 2007.

O Μπάλντουιν κάλεσε στο σόου του τη Μελάνια – Εκείνος θα υποδύεται τον Τραμπ-1

«Αγαπητή Μελάνια- Ξέρουμε τι σκέφτεσαι. Πως αισθάνεσαι. Τρέμεις από την προσμονή. Σείεσαι από ένα παράξενο, πρωτόγνωρο θάρρος» έγραψε ο ηθοποιός. «Βγες στο φως. Θα σε καλωσορίσουμε ως ηρωίδα με τρόπους που ποτέ δεν έχεις φανταστεί. Και μετά κάνε μαζί μου το SNL Με εκτίμηση, Άλεκ».

 

Η εκπρόσωπός της Πρώτη Κυρίας των ΗΠΑ διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε κανένα «κρυφό μήνυμα» στο μπουφάν, όμως ο σύζυγός της, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, υποστήριξε ότι η πρώτη κυρία ήθελε να καταγγείλει τις «ψευδείς ειδήσεις»

Η Στέφανι Γκρίσαμ τόνισε: «Είναι απλώς ένα μπουφάν. Μετά τη σημερινή σημαντική επίσκεψη στο Τέξας, ελπίζω ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν θα επικεντρωθούν στην γκαρνταρόμπα της».

Σε νέα δήλωσή της η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ σχολίασε την πρόσκληση του Μπόλντγουιν υποστηρίζοντας ότι ο ηθοποιός «μπορεί να είναι ερωτευμένος με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ».

«Την ανέφερε ξανά;» είπε. «Συνήθιζα να λέω ότι χρησιμοποιούσε το όνομά της για δημοσιότητα, αλλά τώρα αρχίζω να πιστεύω ότι ο κ. Μπάλντγουιν μπορεί να είναι ερωτευμένος με την κ. Τραμπ και ότι αυτό φθάνει στα όρια της εμμονής» υπογράμμισε η Στέφανι Γκρίσαμ.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν έχει υποδυθεί πολλές φορές τον Αμερικανό Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ στο «Saturday Night Live» από την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή