Δημ. Καμμένος: Η κυβέρνηση έχει συνεννοηθεί να πέσει και να μην κυρώσει τη συμφωνία με τα Σκόπια (βίντεο)

Δημ. Καμμένος: Η κυβέρνηση έχει συνεννοηθεί να πέσει και να μην κυρώσει τη συμφωνία με τα Σκόπια (βίντεο)

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η κυβέρνηση έχει συνεννοηθεί να πέσει και να μην κυρώσει τη συμφωνία με τα Σκόπια», ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

Το κόμμα που συγκυβερνά είπε ότι θα γίνουν εκλογές σε συνεννόηση με τον κ. Τσίπρα να μην ψηφιστεί και να μην κυρωθεί η σύμβαση στην Ελλαδα, άρα είναι εν δυνάμει άκυρη» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συνέχισε:

«Την Τετάρτη αναμένουμε από την Παμμακεδονική Ένωση Ελλάδας – Αυστραλίας μία τεκμηρίωση ιστορικών, που μου την έστειλε ο Πρόεδρος κ. Μιχαλόπουλος, βάση της οποίας, η σύμβαση μπορεί να κηρυχθεί άκυρη διότι πρέπει να κηρυχθεί πρώτα άκυρη η Σύμβαση του Βουκουρεστίου για να υπογραφεί αυτή που υπέγραψαν στις Πρέσπες. Θα έχουν πλήρη νομική και ιστορική τεκμηρίωση. Το λέω για να καταλάβουμε ότι δίνεται ένας αγώνας, δεν είπα τυχαία ότι δεν έχει ισχύ η υπογραφή του κ. Κοτζιά, διότι η κυβέρνηση μας έχει συνεννοηθεί να πέσει και να μην την κυρώσει στην Ελλάδα και εσείς κάνετε τσάμπα δουλειά κ. Ζάεφ».

Παράλληλα σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ των ΑΝΕΛ, πριν την ψηφοφορία για την πρόταση μορφής κατά της κυβέρνησης, «από τον Πάνο Καμμένο ειπώθηκε η φράση: "θα κάνουμε εκλογές όποτε μας συμφέρει και σε συνεννόηση με τον κ. Τσίπρα"».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή