ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Σε πανικό οι ένοικοι του Μαξίμου, συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Με μια λιτή αλλά άκρως δηκτική ανακοίνωση η ΝΔ απαντά στο Μέγαρο Μαξίμου και στα σενάρια περί... «σχεδίου αποστασίας» για το οποίο νωρίτερα έκαναν λόγο κυβερνητικές πηγές.

Τονίζει δηκτικά ότι οι «ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό, γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν».

«Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις… το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Ας σημειωθεί, πως λίγο νωρίτερα, σχολιάζοντας την κίνηση Λαζαρίδη, κυβερνητικές πηγές έκαναν λόγο για «σχέδιο νέας αποστασίας», το οποίο, όπως σημείωναν, «απεργάζονται εδώ και καιρό συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη».

Καλούσαν, τέλος, τον κ. Λαζαρίδη «να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού».

Απάντηση των ΑΝΕΛ στη ΝΔ

Κύκλοι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σχολιάζοντας την απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στο Μαξίμου σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη, ανέφεραν, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ ότι «ο Κυριάκος Σαμαράς στηρίζει τον Συμπιλίδη. Τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Η αποστασία καθιερώνεται σαν πολιτική πρακτική».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ