Υπονοούμενα για «εκβιασμούς και απειλές» αφήνει ο Κουίκ για την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη

Υπονοούμενα για «εκβιασμούς και απειλές» αφήνει ο Κουίκ για την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με υπονοούμενα για «εκβιασμούς και απειλές» σχολίασε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τ. Κουίκ την ανεξαρτητοποίηση από τους ΑΝΕΛ του βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη:

«Είναι σαφές ότι δεν άντεξε το δρόμο της ευθύνης και των εθνικών συμφερόντων. Προφανώς δεν αντέχουν κάποιοι, είτε πιεζόμενοι-εκβιαζόμενοι από απειλές ακόμα και κατά συγγενών τους, είτε διότι προβάλλουν επιχειρήματα τα οποία η κυβέρνηση τους τα αποδομεί», δηλώνει ο λκ. Κουίκ σε συνέντευξή του στον ρ/σ «Στο Κόκκινο«.

Ο κ. Κουίκ ζητάει από τον Γ. Λαζαρίδη την παράδοση της έδρας του: «Όποιος φεύγει από το πόστο του θα πρέπει να παραδίδει και την έδρα του. Αν δεν αντέχεις να την υπηρετήσεις και μάλιστα απέναντι σε εκείνους οι οποίοι θέλουν να γκρεμίσουν την κυβέρνηση για να επανέλθουν στην εξουσία και να κουκουλώσουν τα σκάνδαλά τους και τα ανομήματά τους, αν γίνεσαι συνεταίρος τους, αν γίνεσαι κομμάτι τους, αν γίνεσαι συνένοχός τους στο τι πάνε να κάνουν και με την συνδρομή που έχουν από τα γνωστά ΜΜΕ, τότε δεν μπορείς να ανήκεις στην οικογένεια των ΑΝΕΛ. Δώσε την έδρα για να προχωρήσουμε εμείς παρακάτω»

Όσον αφορά στο μέλλον της κυβερνητικής πλειοψηφίας που πλέον μένει με 152 βουλευτές ο κ. Κουίκ εκτιμά: «Για μένα, το όριο αυτό θέτει προ των ευθυνών τους ακόμα περισσότερο εκείνους οι οποίοι έχουν απομείνει. Πολύ πιο εύκολα μπορεί να κινηθεί ένας βουλευτής μέσα στους 160 από τους 152. Νομίζω ότι ‘Συμπιλίδης’ δεν θα βρεθεί σε αυτή την κυβέρνηση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή