Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το χρίσμα του ιππότη έλαβε ο φρόντμαν, συνιδρυτής και μοναδικό εν ζωή μέλος των Bee Gees, Μπάρι Γκιμπ (φωτ.), στη διάρκεια τιμητικής τελετής στο ανάκτορο του Μπάκιγκχαμ. Ο 71χρονος μουσικός είχε αφιερώσει τη διάκριση στα αδέλφια του, Ρόμπιν και Μόρις, με τους οποίους δημιούργησε την μπάντα στα τέλη της δεκαετίας του ’50. Ενα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά συγκροτήματα όλων των εποχών, οι Bee Gees έχουν πουλήσει πάνω από 220 εκατ. δίσκους και συμπεριλήφθηκαν στο Rock and Roll Hall of Fame το 1997.

(…) Μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική σειρά ετοιμάζεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για τη σχέση των μίντια με την πολιτική. Ο δημοφιλής ηθοποιός Ράσελ Κρόου  θα υποδυθεί τον ιδρυτή του συντηρητικού τηλεοπτικού δικτύου Fox News, Ρότζερ Εϊλς, σε μια μίνι σειρά για την άνοδο και την ηχηρή πτώση του. Ο Εϊλς ίδρυσε το κανάλι το 1996 και κατάφερε να το απογειώσει μέσα σε δύο δεκαετίες, έχοντας χρηματίσει επίσης σύμβουλος των προέδρων Ρέιγκαν και Νίξον. Πέθανε το 2017, ενώ είχε απομακρυνθεί από το κανάλι που δημιούργησε έπειτα από δεκάδες κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης.

(…) Η περίφημη μπλούζα από σιφόν σε εδουαρδιανό στυλ που φορούσε η Οντρεϊ Χέπμπορν στο μιούζικαλ «Ωραία μου κυρία» βγαίνει σε δημοπρασία μεθαύριο στο Λος Αντζελες από τη Nate D Sanders Auctions. Η μπλούζα ανήκε στην προσωπική συλλογή της ηθοποιού και πιστεύεται ότι έγινε μια προσαρμογή της γραμμής της για τις ανάγκες της ταινίας από τον Σεσίλ Μπίτον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή