Διπλή πρόκληση για την εθνική μπάσκετ

Διπλή πρόκληση για την εθνική μπάσκετ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το απόλυτο των νικών στην πρώτη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019 είναι ο στόχος της εθνικής ομάδας μπάσκετ στα δύο τελευταία, εκτός έδρας, παιχνίδια που θα δώσει, αύριο στο Ισραήλ και την ερχόμενη Δευτέρα στην Εσθονία. Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης θα μεταφερθούν στη δεύτερη και αν η Εθνική προχωρήσει αήττητη, η πρόκριση στο Μουντομπάσκετ της Κίνας μπορεί να εξασφαλιστεί με τρεις νίκες στα έξι παιχνίδια που θα δώσει με αντιπάλους τις ομάδες που θα διασταυρωθούν από τον τρίτο όμιλο.

Η ελληνική αποστολή ταξίδεψε στο Τελ Αβίβ χωρίς τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος λόγω έκτακτου οικογενειακού προβλήματος θα αναχωρήσει σήμερα και θα είναι στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου για τη θέση του βασικού σέντερ.

«Δουλέψαμε σωστά αυτές τις λίγες ημέρες και πλέον έχουμε συνηθίσει τις πολλές ιδιαιτερότητες αυτών των “παραθύρων” ώστε να προσαρμοζόμαστε. Επρεπε να φέρουμε στο ίδιο σημείο παίκτες που τελείωσαν σε διαφορετικά χρονικά σημεία τις υποχρεώσεις με τις ομάδες τους και να θυμηθούμε τους βασικούς άξονες που έχουμε βάλει στο παιχνίδι μας», τόνισε ο τεχνικός της εθνικής ομάδας, που περιμένει δύο δύσκολα παιχνίδια, καθώς το Ισραήλ και η Εσθονία διεκδικούν την πρόκριση στη δεύτερη φάση των προκριματικών, αγωνίζονται στις έδρες τους και η Εθνική πρέπει να είναι έτοιμη για να αναπληρώσει όσο το δυνατόν καλύτερα και περισσότερο τις απουσίες των πρωτοκλασάτων διεθνών παικτών που δεν ανταποκρίθηκαν, ούτε αυτή τη φορά, στην εθνική υποχρέωσή τους παρά την ολοκλήρωση των συλλογικών υποχρεώσεών τους…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή