ΝΔ: Πανικόβλητη και απελπισμένη η κυβέρνηση

ΝΔ: Πανικόβλητη και απελπισμένη η κυβέρνηση

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πανικόβλητη και απελπισμένη» χαρακτηρίζει την κυβέρνηση η ΝΔ, επισημαίνοντας πως «εισπράττοντας σε όλα τα μέτωπα την αγανάκτηση και την περιφρόνηση των πολιτών, καταφεύγει σε συκοφαντίες και λάσπη».

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζει πως «το Μέγαρο Μαξίμου έφτασε χθες στο σημείο να αναφερθεί σε δήθεν "ανοιχτά θέματα με τη Δικαιοσύνη" του αρχηγού της Aξιωματικής Aντιπολίτευσης, προαναγγέλλοντας μια ακόμη παρακρατική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη», με αφορμή το σκέλος της χθεσινής ανακοίνωσης του Μεγάρου Μαξίμου ότι ο κ. Μητσοτάκης σπεύδει να ρίξει την κυβέρνηση για να προλάβει τις ενέργειες της Δικαιοσύνης.

«Την ίδια ώρα η κυβέρνηση ανακαλύπτει εχθρούς σε επιχειρηματικά συμφέροντα με τα οποία απροκάλυπτα συναλλασσόταν. Για ένα πράγμα να είναι βέβαιοι. Τα σχέδια και οι αθλιότητές τους δεν θα περάσουν. Οι ίδιοι θα καταρρεύσουν και όχι η χώρα», προσθέτει η ΝΔ.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ ότι η κυβέρνηση στήνει δικαστικές διώξεις εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογραμμίζοντας πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει καμία εκκρεμότητα με την Δικαιοσύνη.

Από την πλευρά του, ο Πάνος Σκουρλέτης ισχυρίστηκε στον ΑΝΤ1 ότι γίνονται απόπειρες εξαγοράς βουλευτών και αντισυνταγματικές αποστασίες, τονίζοντας μάλιστα ότι υπάρχει «ανοικτός πόλεμος».

Προσέθεσε ωστόσο ότι η κυβέρνηση δεν θα πέσει γιατί έχει εφεδρείες.

Ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ακόμη πως είναι γνωστό και αυταπόδεικτο ότι ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με επιχειρηματίες που θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή