Κατσίκης: Δέχθηκα απειλές κατά της ζωής μου για να ψηφίσω την πρόταση δυσπιστίας

Κατσίκης: Δέχθηκα απειλές κατά της ζωής μου για να ψηφίσω την πρόταση δυσπιστίας

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απειλές κατά της ζωής του καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης, προκειμένου, όπως είπε, να ψηφίζει υπέρ της προτάσεως δυσπιστίας.

Ο ίδιος περιέγραψε την προσπάθεια κουκουλοφόρων να εισβάλουν στο γραφείο του ενώ ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση και να «υπηρετεί τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ».

«Δεν κατάφεραν την εισβολή χάρη στις ψύχραιμες αντιδράσεις των συνεργατών μου που αντιλήφθηκαν ότι ήταν κακοποιά στοιχεία από τα καλυμμένα στοιχεία των δύο κυρίων αλλά και το καμουφλάζ της κοπέλας που χτύπησε το κουδούνι φορώντας γυαλιά και καπέλο. Οταν άνοιξε η πόρτα, η κυρία έκανε νεύμα στους δύο άλλους που είχαν ανέβει στον επάνω όροφο να μπουν στο γραφείο. Τότε ένας συνεργάτης μου έδρασε άμεσα και έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα» είπε ο κ. Κατσίκης και συνέχισε:

«Τέτοια συμπεριφορά παραπέμπει ίσως σε τρομοκρατική ενέργεια. Ευτυχώς αμέσως είχαμε παρουσία αστυνομικής δύναμης».

Παράλληλα, μιλώντας στο «Θεμα fm», συνέδεσε την απόπειρα αυτή «απόλυτα με τα σενάρια περί αποστασίας» ενώ αποκάλυψε ότι «είχα δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής μου για την ψήφο στην πρόταση δυσπιστίας της αντιπολίτευσης».

«Θα συνεχίσω να στηρίζω την κυβέρνηση και θα υπηρετώ τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ», ξεκαθάρισε.

Σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι «ζούμε σε μια εποχή που οι ανήθικοι μιλάνε για ήθος και οι ψεύτες για αλήθεια».

«Οπως φαίνεται, ο σταυρός ήταν πολύ βαρύς για τις πλάτες του Καμμένου και του Λαζαρίδη, τους σταυρούς, όμως, δεν τους σηκώνουν οι μεγάλες πλάτες αλλά οι μεγάλες καρδιές αλλά εμείς τις έχουμε. Εγώ δεν είμαι ούτε λιπόψυχος» πρόσθεσε.

Κατά τον ίδιο «είναι βάσιμα τα όσα λέει το Μαξίμου περί αποστασίας γιατί τα γεγονότα το αποδεικνύουν».

«Δεν μπορείς να είσαι ο εισηγητής που στηρίζει ένθερμα την κυβέρνηση, να πηγαίνεις στο Ζάππειο και να χειροκροτείς και μετά να ανεξαρτητοποιείσαι» υπογράμμισε, συμπληρώνοντας ότι  «αν έχει λίγο πολιτικό ήθος πρέπει να παραδώσει τη βουλευτική έδρα».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή