Κοντονής: Αγώνας κατατρομοκράτησης βουλευτών των ΑΝΕΛ από τη ΝΔ

Κοντονής: Αγώνας κατατρομοκράτησης βουλευτών των ΑΝΕΛ από τη ΝΔ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «αγώνα κατατρομοκράτησης βουλευτών και κυβερνητικών στελεχών των ΑΝΕΛ», κατηγόρησε σήμερα τη ΝΔ, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Ζακύνθου παρέστη στα επίσημα εγκαίνια στρατιωτικής γέφυρας στην περιοχή του Αγ. Χαράλαμπου στη πόλη της Ζακύνθου, μαζί με τον αρχηγό του ΓΕΣ, Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος εκπροσώπησε τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Καμμένο.

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την τελετή παράδοσης της γέφυρας, ο κ. Κοντονής έστρεψε τα βέλη του στη ΝΔ, τονίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «απέτυχε στη Βουλή με τη πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης και τώρα έχει αποδοθεί σε ένα αγώνα κατατρομοκράτησης βουλευτών και κυβερνητικών στελεχών των ΑΝΕΛ».

Η επίθεση έχει εκβιασμούς, τηλεφωνήματα στους βουλευτές ενός κόμματος το οποίο έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει την συμφωνία για το Μακεδονικό επισήμανε ο κ. Κοντονής.

«Η κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα κλονιστεί και θα φτάσουμε στην 21η Αυγούστου και εμείς θα πάρουμε κανονικά τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τις φοροελαφρύνσεις των οικονομικά ασθενέστερων», τόνισε και προσέθεσε ότι οι επιθέσεις κατά των βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας «πλήττουν τον πύρινα του δημοκρατικού πολιτεύματος και δημιουργεί συνθήκες αποσταθεροποίησης όχι μόνο της κυβέρνησης αλλά και της Δημοκρατίας μας».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή