Την Παρασκευή οι βαθμοί των Πανελλαδικών

Την Παρασκευή οι βαθμοί των Πανελλαδικών

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Παρασκευή ανακοινώνονται οι βαθμοί των 104.000 υποψηφίων για τις 74.692 θέσεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Κ», κλειδώνουν, ο ένας μετά τον άλλον, οι κρίκοι της μακράς διαδικασίας που προηγείται της ανακοίνωσης των βαθμών, καθώς και της έκδοσης των στατιστικών στοιχείων των βαθμολογικών επιδόσεων, από τα οποία εξάγονται συμπεράσματα για την πορεία των βάσεων εισαγωγής κάθε χρόνο.

Οι βαθμοί θα αναρτηθούν στα Λύκεια όλης της χώρας, στα οποία οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν με τον κωδικό ανά χείρας, εάν θέλουν να δουν, άμεσα, τις επιδόσεις τους.

Συγκεκριμένα, μετά τη δημοσιοποίηση των επιδόσεων οι διευθυντές των λυκείων θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες τις εκτυπωμένες καταστάσεις που θα περιλαμβάνουν μόνο τους κωδικούς και τους βαθμούς υποψηφίων, και όχι τα ονόματά τους.

Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, πρέπει να ζητήσει από τον διευθυντή να του ανακοινώσει τους βαθμούς με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή