Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εναν διαφορετικό ρόλο, μακριά από τα γνωστά «ρομαντικά» του μονοπάτια, υποδύεται ο Χιου Γκραντ (φωτ.) στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση. Ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς «A very English scandal», που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή στη συνδρομητική πλατφόρμα βίντεο της Αmazon, ενσαρκώνοντας έναν χαρισματικό πολιτικό που εμπλέκεται σε ερωτικό σκάνδαλο, ίντριγκες, συνωμοσίες και μια απόπειρα δολοφονίας. Η μυθιστορηματική ιστορία είναι καθ’ όλα πραγματική και αφορά τη ζωή του πρώην προέδρου των Φιλελευθέρων Τζέρεμι Θορπ και τον εραστή του, Νόρμαν Σκοτ.

(…) Εξωγήινος, γίγαντας, ζόμπι, ευγενής με άλογο, τα χίλια πρόσωπα του Μάικλ Τζάκσον όπως τα είδαν καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο παρουσιάζει η National Portrait Gallery του Λονδίνου σε μια μεγάλη έκθεση. Ο βασιλιάς της ποπ έγινε κάτι σαν «μούσα» για 48 δημιουργούς, όπως ο Τζεφ Κουνς και ο Αντι Γουόρχολ, οι οποίοι πειραματίστηκαν με τη μορφή και το πρόσωπό του, χωρίς ωστόσο να δώσουν σημασία στα πιο προσωπικά του χαρακτηριστικά, όπως το δέρμα και η μύτη του. Η έκθεση διαρκεί όλο το καλοκαίρι.

(…) Την πιο γρήγορη ανταλλαγή εκατομμυρίων δολαρίων έκανε η γνωστή ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον. Η Αυστραλή σταρ αναγκάστηκε να επιστρέψει 4,1 εκατ. δολάρια στην εταιρεία Bauer Media με εντολή δικαστηρίου. Η εταιρεία πλήρωσε στη Γουίλσον 4,7 εκατ. έπειτα από αγωγή που κατέθεσε η ηθοποιός για συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά το δικαστήριο δικαίωσε την έφεση της Bauer και η Γουίλσον θα επιστρέψει μέρος των χρημάτων μαζί με τόκο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή