Ανανεωμένο μενού

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντλώντας έμπνευση από τη ροδίτικη κουζίνα, το ξενοδοχείο LINDOS BLU ανανεώνει το μενού του εστιατορίου «Five Senses» Art «Kouzina» με μοντέρνες πινελιές.

Ο executive chef Μ. Πλατέλλας ακολουθεί την τάση του slow cooking με πιάτα όπως η ρεβιθάδα με πετροσωλήνες, μελισσόχορτο, νεραντζομαντάρινο και ρίζα κουρκουμά, ενώ ο pastry chef Λ. Χατζησάββας προτείνει γιαούρτι με σοκολάτα ivoire, φράουλες, βασιλικό, αβοκάντο και χιόνι ελαιολάδου.

lindosblu.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή