Οι… κίτρινες κάρτες χάρισαν την πρόκριση στην Ιαπωνία

Οι… κίτρινες κάρτες χάρισαν την πρόκριση στην Ιαπωνία

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε του ογδόου ομίλου του Μουντιάλ, με Κολομβία και Ιαπωνία να παίρνουν τα δύο εισιτήρια για τους «16» της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός της Σενεγάλη.

Οι Κολομβιανοί επικράτησαν της Σενεγάλης με 1-0 (74' Μίνα) και τερμάτισαν πρώτοι, ενώ οι Ιάπωνες, παρότι ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ από την αδιάφορη Πολωνία (59' Μπέντναρεκ), υπερίσχυσαν των Αφρικανών στην (απόλυτη, όπως διαμορφώθηκε) ισοβαθμία, καθώς μετρούσαν λιγότερες κίτρινες κάρτες στα τρία παιχνίδια του γκρουπ (4 έναντι 6).  

Πάντως, αλγεινή εντύπωση, αλλά και έντονες αποδοκιμασίες εντός γηπέδου, προκάλεσε η εικόνα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης Πολωνίας – Ιαπωνίας, με τις δύο ομάδες να… βολεύονται εμφανώς με το τελικό σκορ, επιλέγοντας απλά να αφήσουν τον χρόνο να κυλήσει. 

Κολομβία και Ιαπωνία αναμένουν πλέον το βραδινό παιχνίδι μεταξύ Αγγλίας και Βελγίου, για να μάθουν τους αντιπάλους τους στα νοκ – άουτ. 

Η τελική βαθμολογία

Κολομβία  6

Ιαπωνία  4

Σενεγάλη  4

Πολωνία 3

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή