Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Hταν ένας σκληρός μάνατζερ και ένας αυταρχικός γονιός. Ο Τζο Τζάκσον (φωτ.), πατέρας του Μάικλ Τζάκσον και μάνατζερ του βασιλιά της ποπ και της υπόλοιπης οικογένειας, πέθανε χθες σε ηλικία 89 ετών έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Ο Τζο Τζάκσον ήταν πρωταθλητής πυγμαχίας, ερασιτέχνης μουσικός και άρχισε να εκπαιδεύει τα παιδιά του στη μουσική δημιουργώντας μια οικογενειακή μπάντα στις αρχές του ’60, που αργότερα έγιναν οι γνωστοί Jackson 5. Σε συνέντευξή του το 1993, ο Μάικλ Τζάκσον είχε πει ότι ο πατέρας του τον τρομοκρατούσε, ενώ ο ίδιος ο Τζο παραδέχτηκε, πολλά χρόνια αργότερα, ότι μαστίγωνε τον Μάικλ με τη ζώνη του.

(…) O Tσάρλι Πάρκερ «έρχεται» στην Αθήνα. Ο διάσημος Ιρλανδός συγγραφέας Τζον Κόνολι θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα στις 4 Ιουλίου για μια συζήτηση στον κύκλο «Λέξεις και Σκέψεις» στη Στέγη με τον Ηλία Μαγκλίνη, στο πλαίσιο της «Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου». Ο Κόνολι εξέδωσε το 1999 την πρώτη ιστορία του χαρακτήρα Τσάρλι Πάρκερ, το «Κάθε νεκρό πράγμα», και από τότε καταδύεται στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.

(…) Ο κακός Μίκι Ντόιλ του «Broadwalkd Empire» ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε ένα φιλμ για τον ανταγωνισμό, την ταχύτητα και την κομψότητα. Ο Πολ Σπαρκς, που τον είδαμε και στο «House of Cards» του Netflix, εντάσσεται στο καστ της νέας ταινίας της Fox με τον τίτλο εργασίας «Φορντ εναντίον Φεράρι» μαζί με τους Κρίστιαν Μπέιλ και Ματ Ντέιμον, που είναι ήδη στο καστ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή