Επιτυχημένο το 1ο Συνέδριο για την Κυβερνοασφάλεια στη Ναυτιλία από ARMADA και DRS

Επιτυχημένο το 1ο Συνέδριο για την Κυβερνοασφάλεια στη Ναυτιλία από ARMADA και DRS

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ARMADA MARITIME CYBER SECURITY SYSTEMS και η DYNAMIC RECOVERY SERVICES θυγατρική της COGNOSEC AB, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν οτι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Συνέδριο για την Κυβερνοασφάλεια στη Ναυτιλία, που πραγματοποιήθηκε στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά, την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 με Θέμα:

«Κυβερνοασφάλεια στη Ναυτιλία – Αντιμετώπιση των Προκλήσεων της Νέας Εποχής για Ασφαλή Ναυσιπλοϊα»

Το Συνέδριο προλόγισε η Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά Κα Ειρήνη Νταϊφά και τίμησαν με τη παρουσία τους, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κος Παναγιώτης Κουρουπλής και ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κος Διονύσιος Χαράλαμπος Καλαματιανός.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν στελέχη από Ναυτιλιακές Εταιρείες, P&I Clubs και Νηογνώμονες, όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση πρωτοποριακών συστημάτων τεχνολογίας στην Κυβερνοασφάλεια Ναυτιλίας, και να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα που παρέχει η εφαρμογή του συστήματος των διοργανώτριων εταιρειών, τόσο στα συστήματα των Ναυτιλιακών Εταιρειών στη ξηρά, όσο και στα πλοία, εξασφαλίζοντας τους πλήρη προστασία απο επιθέσεις από κακόβουλα λογισμικά και κατα συνέπεια ασφαλή ναυσιπλοϊα.

Το Συνέδριο ήταν αρκετά παραγωγικό αλλά και ιδιαιτέρως κατατοπιστικό εν όψη και της υποχρεωτικής εφαρμογής σχετικής οδηγίας για τις Ναυτιλιακές Εταιρείες και τα πλοία απο τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (IMO), από την 1η Ιανουαρίου 2021.

Η ARMADA MARITIME CYBER SECURITY SYSTEMS και η DYNAMIC RECOVERY SERVICES, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στην εφαρμογή συστημάτων Κυβερνοασφάλειας για περισσότερα από 20 χρόνια, ως διοργανώτριες εταιρείες επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους συμμετεχόντες που τίμησαν το Συνέδριο με την παρουσία τους, διαβεβαιώνοντας τους, ότι βρίσκονται δίπλα τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν από κοινού τις νέες αυτές προκλήσεις για την Ναυτιλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή