«Hotel Noir – Θύμα ή θύτης;»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Jazz bar του ξενοδοχείου Noir, ανάμεσα σε καπνούς τσιγάρων, αλκοόλ κι «επικίνδυνους» θαμώνες, συναντιέται η Μαρία Κάλλας με την Φαίδρα, ο Ντόριαν με την Μόνα Λίζα, αλλά και τόσοι άλλοι… για παιχνίδια εξουσίας..!

Αυτό το παιχνίδι που «περιγράφει με τον απλούστερο δυνατό τρόπο τους ψυχολογικούς ρόλους που παίζουμε καθημερινά μέσα στις δυσλειτουργικές σχέσεις» όπως λέει ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς, παρουσιάζει η παράσταση «Hotel Noir –  Θύμα ή θύτης;».

«Φέτος με την ομάδα δουλέψαμε πάνω στην μέθοδο του Στανισλάβσκι. Το σπονδυλωτό έργο που σας παρουσιάζουμε είναι αποτέλεσμα μιας διαδρομής με θεματικό άξονα το δίπολο θύμα ή θύτης; Οι ρόλοι ισχυροί, αλλά και αδύναμοι, εναλλάσσονται αλλά παραμένουν εκτεθειμένοι και κάποιες φορές έχουν την ανάγκη από έναν «σωτήρα» που ίσως είναι το ίδιο το θύμα… μεταμφιεσμένο» λέει ο κ. Καλαθάς, εμπνευστής των ομάδων της Συναισθηματικής Διαλεκτικής, μέλη των οποίων μετέχουν στην παράσταση. «Κυρίαρχος σκοπός των ομάδων της Συναισθηματικής Διαλεκτικής μέσα από το θέατρο να αναγνωρίσουμε κομμάτια του εαυτού μας, να τα εκφράσουμε σωστά και τελικά όλο αυτό να μας βοηθήσει στην προσωπική μας ανάπτυξη» προσθέτει.

Info: 6,7 & 8 Ιουλίου, Θέατρο ΑΡΓΩ, Ελευσινίων 15, Αθήνα. Ώρα : 21.00. Τηλέφωνο κρατήσεων : 6946 105520. Γενική Είσοδος: 6 ευρώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή