Συνάντηση Ολυμπιακού με Σπανούλη

Συνάντηση Ολυμπιακού με Σπανούλη

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τέταρτη ανανέωση παραμονής του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό θα συζητηθεί στην πρώτη συνάντηση που θα έχει ο αρχηγός της ομάδας με τους αδελφούς Αγγελόπουλoυς, μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, και θα ακολουθήσουν οι επαφές με τους Παπανικολάου και Παπαπέτρου.

Για τη συνέχιση της καριέρας του Σπανούλη στον Ολυμπιακό υπάρχουν η θετική εισήγηση του νέου τεχνικού Ντέιβιντ Μπλατ και η επιθυμία της διοίκησης της ΚΑΕ αλλά και του παίκτη να ολοκληρώσει την πολυσήμαντη καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», ύστερα από δύο χρόνια. Η διάρκεια του συμβολαίου, όμως, και το οικονομικό σκέλος είναι τα δύο «καυτά» σημεία στη συζήτηση που θα γίνει, ώστε να υπάρξουν –αν χρειαστούν–αμοιβαίες υποχωρήσεις και σύγκλιση απόψεων. Παρελθόν είναι από χθες ο Τζαμέλ Μακλίν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

• Κεκλεισμένων θυρών θα δώσει ο Παναθηναϊκός Superfoods τους τρεις πρώτους αγώνες εντός έδρας στο επόμενο πρωτάθλημα, λόγω της ποινής που του επέβαλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, για όσα συνέβησαν στον πέμπτο τελικό των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και εφόσον δεν υπάρξει μείωση της τιμωρίας στο ΑΣΕΑΔ, στο οποίο θα προσφύγουν οι «πράσινοι». Η ποινή αποκλεισμού της έδρας και το πρόστιμο 11.800 ευρώ επιβλήθηκαν για τη ρίψη αντικειμένων κι ενός μικρού γυάλινου μπουκαλιού στο παρκέ και στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς και για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν.

• Στο Ταλίν, όπου θα δώσει την ερχόμενη Δευτέρα (19.00) τον τελευταίο αγώνα στην πρώτη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου 2019, με αντίπαλο την Εσθονία, εγκαταστάθηκε η αποστολή της εθνικής ομάδας, ταξιδεύοντας απευθείας από το Τελ Αβίβ. Η ικανοποίηση για την απόδοση των περισσότερων διεθνών παικτών στο πρόσφατο παιχνίδι με το Ισραήλ έχει αυξήσει την πεποίθησή τους για την αήττητη ολοκλήρωση , αλλά κυρίως την αισιοδοξία για τη συνέχιση της ίδιας πορείας στη δεύτερη προκριματική φάση και στην εξασφάλιση της πρόκρισης στο Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή