Ο Καβάνι έστειλε την Ουρουγουάη στους «8»

Ο Καβάνι έστειλε την Ουρουγουάη στους «8»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τους δύο μεγάλους αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου συνεχίζεται το Μουντιάλ. Δύο περίπου ώρες μετά τον αποκλεισμό της Αργεντινής του Λιονέλ Μέσι από τη Γαλλία, και η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο τέθηκε εκτός διοργάνωσης, μετά την ήττα από την Ουρουγουάη με 2-1.

Κι αν στο απογευματινό παιχνίδι έλαμψε το άστρο του Γάλλου Εμπαπέ, η βραδινή πρόκριση της «σελέστε» φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του, συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Εντινσον Καβάνι.

Ο 31χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό, με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Λουίς Σουάρες, με τους Πορτογάλους να ισοφαρίζουν στο 55’ με τον Πέπε.

Ωστόσο, η τελευταία λέξη ανήκε στον Καβάνι, ο οποίος επτά λεπτά αργότερα με εξαιρετικό πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Ρουί Πατρίσιο και χάρισε στους Νοτιοαμερικανούς το πολυπόθητο εισιτήριο για την οκτάδα, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Γαλλία. 

Ουρουγουάη (Ταμπάρες): Μουσλέρα – Μ. Κάσερες, Γοδίν, Χιμένες, Λασάλτ – Νάντες (81’ Κ. Σάντσες), Τορέιρα, Βεσίνο, Μπετανκούρ (63’ Κρ. Ροντρίγκες) – Λ. Σουάρες, Καβάνι (74’ Στουάνι)

Πορτογαλία (Σάντος): Ρουί Πατρίσιο – Ρικάρντο Περέιρα, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο – Μπερνάρντο Σίλβα, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Αντριέν Σίλβα (65’ Κουαρέσμα), Ζοάο Μάριο (85' Μ. Φερνάντες) – Κρ. Ρονάλντο, Γκέντες (74’ Αντρέ Σίλβα) 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή