Κρήτη: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στα Χανιά

Κρήτη: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στα Χανιά

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 21χρονου Έλληνα και ενός 27χρονου αλλοδαπού, προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων εντόπισαν το απόγευμα του Σαββάτου τον 27χρονο να προμηθεύει τον 21χρονο ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στα δύο άτομα, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης και χρηματικό ποσό.

Ακολούθησε έρευνα σε υπαίθριους χώρους που κατέχει και χρησιμοποιεί ο 27χρονος και στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30 αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 104 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ, ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες.

Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 27χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή