H HUBLOT στο Μουντιάλ με το Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia

H HUBLOT στο Μουντιάλ με το Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia

3' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Μουντιάλ της Ρωσίας έχει περάσει πλέον στην πιο κρίσιμη φάση του και όλοι, ακόμη και οι όχι και τόσο φανατικοί ποδοσφαιρόφιλοι, είμαστε κολλημένοι μπροστά στις οθόνες, παρακολουθώντας τις προσπάθειες των εθνικών ομάδων να φτάσουν στα τελικά της διοργάνωσης. Η Hublot δημιούργησε το απόλυτο ρολόι για την περίσταση. Το Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup RussiaTM είναι ένα smart watch που συνδέει αμέσως τον κάτοχό του με κάθε σημαντική στιγμή των αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2018.

H HUBLOT στο Μουντιάλ με το Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia-1

Το Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup RussiaTM προσφέρει φυσικά όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός smart watch, αλλά η Hublot δεν εξάντλησε εκεί τις δυνατότητες και το πάθος της για τεχνολογικές καινοτομίες.  Γιατί η μαγική λέξη εδώ είναι το «πάθος». Το πάθος για το ποδόσφαιρο. Η δημιουργία του εν λόγω ρολογιού έρχεται να ικανοποιήσει μία ανάγκη που είχε εκφράσει η FIFA. Η Διεθνής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ζητούσε ένα ρολόι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των διαιτητών της, ένα πολύτιμο εργαλείο που θα τους συνοδεύει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, γι’ αυτό και ζήτησε από την Hublot να της το σχεδιάσει.

H HUBLOT στο Μουντιάλ με το Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia-2

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι εδώ και πολλά χρόνια φίλος και πρεσβευτής της Hublot

H HUBLOT στο Μουντιάλ με το Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia-3

Ο θρυλικός Πελέ και ο πρόεδρος της Hublot Riccardo Guadalupe στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Το Μουντιάλ της Ρωσίας είναι η πρώτη κορυφαία διοργάνωση στην οποία εφαρμόζεται το σύστημα βοήθειας στους διαιτητές, το Video Assistant Referee (VAR). Και για πρώτη φορά οι διαιτητές της διοργάνωσης φορούν στον καρπό τους το Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup RussiaTM, το οποίο είναι συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό σύστημα υποβοήθησης και με την τεχνολογία goal-line, η οποία παρακολουθεί την τροχιά της μπάλας και δείχνει με σιγουριά εάν η μπάλα πέρασε ή όχι τη γραμμή του τέρματος. Κατά τη διάρκεια του αγώνα το ρολόι είναι απολύτως συγχρονισμένο με τους πίνακες των διαιτητών –οι οποίοι έχουν το σχήμα ενός Big Bang– δείχνοντας τον χρόνο, τις αλλαγές και τις καθυστερήσεις.

H HUBLOT στο Μουντιάλ με το Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia-4

Ο διεθνής διαιτητής της FIFA Björn Kuipers με το νέο ρολόι και τον φωτεινό πίνακα της Hublot

Το Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup RussiaTM είναι μία ειδική έκδοση που κυκλοφορεί σε 2018 αριθμημένα αντίτυπα. Αισθητικά είναι ένα καθαρόαιμο Big Bang. Η αρχιτεκτονική του περιλαμβάνει μία ελαφριά κάσα από τιτάνιο, στεφάνη διακοσμημένη με έξι βίδες σχήματος "Η" με ένθετο δακτύλιο από Kevlar και ένα στιβαρό λουράκι από καουτσούκ. Ακόμη και η εμφάνιση του καντράν όταν είναι σε αναλογική κατάσταση λειτουργίας, έχει ακριβώς την ίδια αισθητική με τα αυτόματα μοντέλα της ελβετικής εταιρείας. Η πρώτη μεγάλη διαφορά αφορά το μέγεθος της κάσας στα 49 χιλιοστά, το οποίο είναι εμφανώς μεγαλύτερο από τα κλασικά Big Bang. Η δεύτερη βεβαίως αφορά τον μηχανισμό, ο οποίος για πρώτη φορά διαθέτει τεχνολογία με ψηφιακή νοημοσύνη. Είναι ένα connected ρολόι με την αναμφισβήτητη σφραγίδα της Hublot.

H HUBLOT στο Μουντιάλ με το Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia-5

Τι προσφέρει; Κατ’ αρχάς, το Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup RussiaTM προειδοποιεί τον κάτοχό του 15 λεπτά πριν από την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον ενημερώνει για κάθε κίτρινη ή κόκκινη κάρτα που θα δώσει ο διαιτητής καθώς και για τις αλλαγές των παικτών. Και φυσικά, το ρολόι δονείται, εμφανίζοντας μεγάλη τη λέξη GOAL αμέσως μόλις σημειωθεί γκολ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα στο καντράν του εμφανίζονται στατιστικά στοιχεία, όπως το σκορ, ο αριθμός των καρτών, τα ονόματα των σκόρερ, οι αντικαταστάσεις παικτών και ο χρόνος αγώνα.

H HUBLOT στο Μουντιάλ με το Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia-6

HUBLOT Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup RussiaTM "Αργεντινή"

Μία άλλη εξαιρετική δυνατότητα που δίνει η Hublot, είναι ότι μπορείτε να εξατομικεύσετε το Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup RussiaTM, επιλέγοντας καντράν και λουράκι στα χρώματα της σημαίας της αγαπημένης σας εθνικής ομάδας. Η Hublot δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις 32 χώρες που ταξίδεψαν στη Ρωσία για το Μουντιάλ.

H HUBLOT στο Μουντιάλ με το Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia-7

HUBLOT Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup RussiaTM "Κολομβία"

H HUBLOT στο Μουντιάλ με το Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia-8

HUBLOT Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup RussiaTM "Κροατία"

 

Εάν ωστόσο επιλέξετε την κλασική εκδοχή του, διατίθεται σε δύο ουδέτερα καντράν, με αναλογική ή ψηφιακή μορφή. Και χάρη στο σύστημα εύκολης αλλαγής λουριού «One Click», μία πατέντα της Hublot, το ρολόι συνδυάζεται με ένα από τα δύο λουράκια που το συνοδεύουν: ένα περικάρπιο από ύφασμα πετσέτας που φέρει το έμβλημα του Μουντιάλ του 2018 και ένα λουράκι από ανάγλυφο μαύρο καουτσούκ. Εάν μάλιστα έχετε επιλέξει κάποια εξατομικευμένη έκδοση, λαμβάνετε και ένα τρίτο λουράκι στα χρώματα της σημαίας της χώρας επιλογής σας.

H HUBLOT στο Μουντιάλ με το Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia-9

Η αναλογική εκδοχή του HUBLOT Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup RussiaTM

Πέρα από τις καθαρά ποδοσφαιρικές του δυνατότητες, το Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup RussiaTM λειτουργεί σε περιβάλλον Android, άρα σας επιτρέπει να κατεβάσετε κανείς χιλιάδες εφαρμογές, ενώ όσον αφορά τον συγχρονισμό του, είναι συμβατό με όλα τα τηλέφωνα τεχνολογίας Android 4.4 και iOS 9 και πάνω.

Δείτε και το σχετικό video…

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot και για τα σημεία πώλησης των ρολογιών της εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή