Ποτάμι: Ο Τσίπρας στήνει προεκλογικό αφήγημα πουλώντας ξανά, φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Ποτάμι: Ο Τσίπρας στήνει προεκλογικό αφήγημα πουλώντας ξανά, φύκια για μεταξωτές κορδέλες

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο κ. Τσίπρας είναι γνωστό ότι δεν είχε ποτέ καλή σχέση με την αλήθεια. Προκειμένου να στήσει το προεκλογικό αφήγημά του, επιμένει να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες», δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο.

«Με δεσμεύσεις ως το 2060, με προψηφισμένα μέτρα ως το 2020, με αποφάσεις για πρωτογενή πλεονάσματα που δεν έχει πετύχει καμία χώρα στον κόσμο, με αυξημένη τρίμηνη εποπτεία της χώρας, επιμένει να κάνει λόγο για καθαρή έξοδο», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού και προσθέτει: «Για το μόνο που δεν μίλησε είναι αυτό που έχει απόλυτη κι επείγουσα ανάγκη η χώρα: Πώς θα έρθει ανάπτυξη. Πώς θα δημιουργηθούν δουλειές. Αντί γι' αυτό αφιέρωσε τη μισή ομιλία του στο πώς θα ενισχύσει το δίπολο με τη ΝΔ, ποντάροντας στο γνώριμό του γήπεδο της πόλωσης και του διχασμού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή