Νέα σενάρια πυροδότησε η απουσία Καμμένου από το υπουργικό

Νέα σενάρια πυροδότησε η απουσία Καμμένου από το υπουργικό

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντονα σενάρια πυροδότησε η απουσία του κυβερνητικού εταίρου, Πάνου Καμμένου από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα,  το γεγονός που προκάλεσε ερωτηματικά είναι πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ βρισκόταν στο γραφείο του στη Βουλή την ίδια ώρα. Δηλαδή στο ίδιο κτίριο αλλά … όχι στον ίδιο χώρο.

Άλλες πληροφορίες ήθελαν ο λόγος της απουσίας του υπουργού Εθνικής Άμυνας να αποδίδεται σε επείγοντα υπηρεσιακά θέματα που έπρεπε να διεκπεραιωθούν άμεσα.

Συνεργάτες του προέδρου των ΑΝΕΛ εξηγούσαν ότι πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει ένα έκτακτο θέμα υπηρεσιακού χαρακτήρα με το οποίο ασχολείται και «επείγουσες τηλεφωνικές επικοινωνίες» ενώ σημείωναν πως ο Πάνος Καμμένος ενδεχομένως εισέλθει αργότερα, κάτι που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Κυβερνητικές πηγές: Ενήμερος ο Τσίπρας

Λόγω του θορύβου που προκλήθηκε, κυβερνητική πηγή έσπευσε να διευκρινίσει πως ο Πάνος Καμμένος είχε ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα για την απουσία του την οποία απέδωσε σε «σημαντικές τηλεφωνικές επικοινωνίες».

Η ίδια αρμόδια πηγή έσπευδε να σημειώσει πως «δεν υπάρχει θέμα».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μόλις την Κυριακή ο Πάνος Καμμένος διαβεβαίωνε πως οι ΑΝΕΛ θα αποσυρθούν από την κυβέρνηση «όταν και αν έρθει η ώρα», επαναλαμβάνοντας πως θα καταψηφίσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό όταν και αν έρθει στη Βουλή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή