Ηλιοφάνεια και 35άρια

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηλιοφάνεια και ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018. Τις θερμές ώρες της ημέρα τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα βόρεια ηπειρωτικά και ενδέχεται να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 31 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 34 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 17 έως 35, στην Ήπειρο από 17 έως 31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 32, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 17 έως 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 36 και στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 34 βαθμούς, ενώ στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί το Καρπάθιο πέλαγος όπου οι εντάσεις των ανέμων θα φτάσουν και τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας θα στραφούν σε δυτικούς με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και στο Νότιο Ευβοϊκό από βορειοανατολικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία στην πόλη της Αθήνας θα κυμανθεί από 26 έως 35 βαθμούς, αλλά στα βόρεια τμήματα του νομού και στις ανατολικές ακτές οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε καλό και ζεστό καιρό με λίγες μόνο πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από τις μεσημεριανές ώρες νότιοι σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή